Rekrytera samarbetspartners till ett företag i framkant!

Rekrytera samarbetspartners till ett företag i framkant!

Är du en social person som trivs med mycket kundkontakt? Drivs du av ett affärstänk och vill arbeta för ett företag i framkant? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund den ledande serviceleverantören av teknisk utrustning i Norden tillhandahåller ett unikt erbjudande till marknaden. Man har över 60 serviceställen och 1100 anställda i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Kunden levererar över 3000 serviceordrar dagligen, inklusive onsite service, installationer, transporter och mjukvarutjänster - både till företag och privatkunder.

Nu söker vår kund en innesäljare vars uppgift kommer vara att rekrytera samarbetspartners till företaget. Dessa samarbetspartners består i första hand av mindre företag som är i behov av vår kunds tjänster. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av:
  • Inleda kontakt med potentiella samarbetspartners
  • Bibehålla kontakt med befintliga samarbetspartners för att stämma av behov
  • Kontinuerligt dokumentera arbetet i ärendehanteringssystem
I korthet ansvarar man för samarbetspartnerprocessen från och med att kontakt inleds till och med att ett avtal ska skrivas. Då tar en annan kollega över, men genom hela processen har man att nära samarbete.

Man sitter i vår kunds lokaler i Kista, och arbetstiderna är måndag - fredag kl. 08.00 - 17.00. Detta är ett konsultuppdrag, vilket betyder att man har StudentConsulting som arbetsgivare men arbetar ute hos vår kund som konsult. Konsultuppdraget är 6 månader långt, men det finns en möjlighet att bli övertagen av vår kund om båda parter är nöjda med samarbetet.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ställs det inga krav på eftergymnasial utbildning. Eftersom att den huvudsakliga kontakten sker via telefon har du god telefonvana och är bekväm med att ha den som sitt främsta arbetsredskap. Vidare är du en serviceorienterad och affärsmässig person som inte är rädd för att initiera kontakt med nya människor. Känner du igen dig i beskrivningen? Tveka inte, sök idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se