Registrator sökes till Stockholm!

Registrator sökes till Stockholm!

Är du en noggrann och strukturerad person som trivs i en roll där du får vara behjälplig för allmänheten? Har du ett samhällsintresse och kunskaper inom offentlighetsprincipen? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu en registrator som ska stärka upp teamet hos vår kund som är en statlig myndighet i centrala Stockholm. Som registrator arbetar du bland annat med arkivering av diarieförda handlingar och ärenden, tar fram statistik samt diarieföring. Arbetet innebär även expediering, registrering samt daglig postöppning.

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund. Arbetstiderna är förlagda under kontorstider mellan 8-17. Uppdraget är på heltid och pågår i 6 månader med chans till förlängning.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten behöver du uppfylla följande krav:
  • registratorsutbildning på högskolenivå eller likvärdig utbildning. Alternativt tre års arbetslivserfarenhet som registrator
  • Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
  • Kunskaper om dokument- och ärendehanteringssystem
- Kännedom om lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se