Redovisningsekonom sökes till sparkoncern!

Redovisningsekonom sökes till sparkoncern!

Är du självgående, lösningsorienterad och positiv? Har du tidigare arbetat som redovisningsekonom och är redo att ta nästa steg? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker StudentConsulting en Redovisningsekonom till en sparkoncern med flera dotterbolag och affärsområden. Företaget är idag en av de största aktörerna på marknaden inom sitt område. Som Redovisningsekonom kommer du att vara en del av ekonomifunktionen som ansvarar för redovisning, bokslut och årsredovisning för koncernens bolag. Du hanterar fakturor, löpande redovisning samt är delaktig i boksluts-arbetet. Tjänsten innebär en naturlig kontaktyta mot befattningshavare och kollegor inom företaget. Vidare innefattar arbetet externa kontakter med leverantörer, banker, revisorer och myndigheter. Din roll kommer bland annat innefatta följande arbetsuppgifter:
  • Löpande bokföring
  • Leverantörsreskontra
  • Utläggshantering
  • Periodiseringar
  • Avstämning av huvudbokskonton
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Delaktighet i bokslut
  • Löpande förbättringsarbete
Du kommer att vara anställd av oss på StudentConsulting men arbeta hos vår kund med kontor mitt i centrala Stockholm. För rätt person finns det stor chans till övertag av kund. Tjänsten förväntas tillsättas i början av sommaren. För vidare frågor kontakta ansvarig rekryterare: elin.radgren@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning från högskola/universitet, företrädesvis med redovisning som inriktning. Du har arbetat minst 2-3 år med redovisning och har erfarenhet av bokslutsarbete sedan tidigare. Löpande kontering är en viktig del av arbetet därav måste du vara självgående när det gäller grundläggande redovisning. Det är mycket meriterande om du har arbetat i Microsoft NAV och har goda kunskaper i Excel. Flytande svenska är ett krav. Som person är du driven, prestigelös och ansvarstagande. Du är självgående, lösningsorienterad och positiv på ett sätt som gör att du fungerar utmärkt i såväl självständigt arbete som i samarbete med andra. Låter det här som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com