Redovisningsekonom sökes för kommande uppdrag!

Redovisningsekonom sökes för kommande uppdrag!

Vill du arbeta på en spännande arbetsplats som redovisningekonom Är du driven och ansvarstagande? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting lägger nu all vår kraft på flexibel bemanning för att stötta upp samhället och affärs-Sverige med personal inom ekonomi. För våra kommande uppdrag söker vi därmed personer som vill arbeta som redovisningekonom. I rollen kommer du att arbeta med olika ekonomiska arbetsuppgifter, exempel på dem kan vara:
  • Månadsbokslut
  • Diverse problemlösningar och utredningar
  • Resultaträkning
  • Hantering av reskontra och transaktioner
  • Hantera momsredovisningen och upprätta momsdeklarationer
Du kommer inom dessa typer av uppdrag att arbeta som konsult och vara anställd av oss på StudentConsulting och sitta hos våra kunder i Stockholm. Arbetstiderna kommer att variera beroende på uppdrag men är i första hand förlagda på vardagar, kontorstider. Våra kunder erbjuder oftast flextider och möjlighet till att arbeta hemifrån. Våra rekryterare kommer att kontakta dig vid behov och då kommer mer information att ges.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du ska även ha god kunskap i Excel. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom ekonomi eller service samt ha arbetat i något system tidigare. Du skriver och talar flytande svenska samt har goda kunskaper i engelska. Som person är du snabblärd och driven. Du är även noggrann, effektiv och trivs med ett analytiskt arbete. Vi ser även att du är engagerad, ansvarsfull och gillar att jobba i team.

Passar beskrivningen in på dig? Skicka in din ansökan direkt! Vi jobbar med löpande intervjuer och urval och tillsätter våra uppdrag så snart vi hittat rätt kandidat för tjänsten.

Sökord: ekonomi, ekonom, redovisningekonom, redovisning, heltid

Sökord: ekonomi, ekonom, redovisningekonom, redovisning, heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 9 juni 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com