Receptionist / våningsvärd sökes till ISS Facility Services!

Receptionist / våningsvärd sökes till ISS Facility Services!

Har du jobbat inom reception tidigare och är ute efter ett flexibelt deltidsjobb? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

I rollen som receptionist kommer du att vara ansiktet utåt och den första som besökarna ser när de kommer in. I arbetsuppgifterna ingår det att ta emot besökare, ta emot samtal via telefon och hantera lättare administration. I arbetsuppgifterna kommer man även att behöva hoppa in som våningsvärd vid behov. Som våningsvärd har har du en övergripande koll på lokalerna och agerar allt iallo. Du ser till så att allt ser fint ut i de konferenslokaler som finns och kan hoppa in som stöd vid lättare tekniska ärenden.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ska du vara studerande eller ha annan huvudsaklig sysselsättning. Det är ett krav att du har arbetat inom reception och har erfarenhet av kundkontakt sedan tidigare. Du ska även ha en godkänd gymnasieexamen. Det är starkt meriterande om du har B-körkort!

Du ska ha ett trevligt och tillmötesgående sätt och förstår vikten av att alltid ha ett professionellt bemötande mot personal och kunder. Vidare ser vi att du är snabblärd, prestigelös och lyhörd. Du trivs i en administrativ roll och att få arbeta självständigt. Du ska behärska både svenska och engelska i tal och skrift väl samt ha en god teknisk förståelse. För att vara aktuell för tjänsten ska du vara tillgänglig för arbete ca 20h per vecka.

Passar beskrivningen in på dig? Sök redan idag då intervjuer och urval sker löpande!

Om arbetsgivaren:

ISS grundades i Köpenhamn 1901 och har vuxit till ett av världens ledande företag inom facility services. ISS erbjuder ett brett utbud av tjänster såsom cleaning, catering, security, property, support services samt facility management. ISS har cirka 490 000 anställda och verksamhet i 77 länder i Europa, Asien, Nordamerika, Latinamerika och Stillahavsområdet och betjänar tusentals offentliga och privata kunder.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se