Receptionist sökes till kund i Spånga!

Receptionist sökes till kund i Spånga!

Vill du arbeta som receptionist och finns tillgänglig omgående? Är du serviceminded, stresstålig och har tidigare arbetat med kundkontakt? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett av världens största transportföretag och erbjuder kundanpassade logistiklösningar över hela världen. Vi söker dig som vill arbeta heltid i receptionen under en kortare period.

Som receptionist kommer du att vara ansiktet utåt. Du kommer att sitta i företagetsreception/kundmottagning och vara behjälplig både mot kollegor och kunder. Du kommer bland annat att:
  • Ta emot besökare
  • Utlämning av paket och gods
  • Registrering av fraktsedlar
  • Allmän service, som att svara i telefon, dela ut kontorsmaterial, hantera post, koka kaffe etc.
Uppdraget startar omgående och pågår i minst 1,5 månad med goda chanser till förlängning. Arbetstiderna är mellan 06:45-18.00 på ett rullande schema förlagt under vardagar. Introduktion sker i samband med uppstart. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till vår kund i Spånga.

Detta söker vi:

Du som söker har minst en gymnasial utbildning. Det är ett krav att du tidigare har arbetat med kundkontakt. Meriterande om du dessutom har arbetat i reception tidigare och har erfarenhet från logistikbranschen. Vidare ser vi att du är serviceminded, driven och tycker om att arbeta självständigt. Periodvis är det hög belastning därav ser vi att du är stresstålig och trivs att arbeta i ett högt tempo. Vi vill att du har ett trevligt och tillmötesgående sätt och förstår vikten av att alltid ha ett professionellt bemötande mot personal och kunder. Det är en fördel om du bor i närheten av Spånga. Passar beskrivningen in på dig? Sök redan idag då tjänsten tillsätts omgående!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se