Receptionist sökes till byggföretag!

Receptionist sökes till byggföretag!

Är du serviceminded och en problemlösare med skinn på näsan? Trivs du i en roll där du får vara behjälplig mot andra? Då har vi rollen för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är en leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap. Företaget erbjuder hyreslösningar som förenklar kunders verksamhet. Bland deras kunder märks företag inom såväl byggindustrin som övrig industri samt offentlig sektor. De är verksamma i 10 länder och ett ledande företag inom maskinuthyrningsbranschen. Till centrala Stockholm söker vi nu en receptionist i samband med ett byggprojekt.

I rollen som receptionist kommer du tillhöra avdelningen Servicecenter. Du kommer bland annat ta emot besökare, registrera felanmälningar på bygget, skriva protokoll vid möten och ha en överblickskoll där du ska hålla dig uppdaterad om projektet.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till vår kund som har sitt kontor i centrala Stockholm. Uppdraget startar omgående och pågår till slutet av 2020. Tjänsten är på heltid med kontorstider.

Detta söker vi:

Du som söker har minst en gymnasial utbildning. Det är ett krav att du tidigare har arbetat med kundkontakt. Meriterande om du dessutom har arbetat i reception tidigare och har erfarenhet från byggbranschen. Vidare ser vi att du är serviceminded och en problemlösare med skinn på näsan. Du har lätt för att lära och trivs med att arbeta självständigt och i grupp. Du ska behärska svenska och engelska i både tal och skrift. Passar beskrivningen in på dig? Sök redan idag då tjänsten tillsätts omgående!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se