Projektledare sökes till spelbolag på Malta!

Projektledare sökes till spelbolag på Malta!

Är du i början av din karriär och har ett stort intresse för marknadsföring? Vill du ta steget och arbeta utomlands och bli en nyckelspelare i ett expansivt spelbolag? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en projektledare till vår kund med kontor på Malta. Företaget har varit verksamma på Malta i tre år och bedriver online-spelverksamhet mot flertalet marknader inom Europa, i form av Onlinekasino. Företaget har kontor på Malta, i Valencia, Kiev och i Stockholm. Totalt arbetar 20 personer inom företaget, både som konsulter och anställda. Bolaget är litet men växer starkt på befintliga marknader samtidigt som det finns planer på expansion till andra länder inom Europa. Nu växlar företaget upp och söker projektledare med stationering på Malta.

I rollen som projektledare har du ett brett ansvar för att diverse projekt inom organisationen drivs framåt och avslutas framgångsrikt. Projekten du kommer att vara involverad i handlar bland annat om marknadsföring och på sikt finns det goda möjligheter att utvecklas och ta en mer ledande roll inom företaget. I arbetsuppgifterna ingår det även att utforma lojalitetsprogram och en hel del rapportering där du sammanställer resultat på månadsbasis för att visa hur projekten går framåt. Du kommer att vara en nyckelperson inom bolaget och arbetet kan på sikt innebära en del resande. Rollen ställer höga krav på initiativförmåga och självständighet, för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter där du själv kan forma din roll. Rollen som projektledare innebär i korthet:
  • Driva projekt inom bland annat marknadsföring
  • Kommunicera idéer till företagets utvecklare
  • Utforma lojalitetsprogram
  • Rapportering till ledningsgrupp
Tjänsten är en direktrekrytering där du är anställd i det svenska företaget men utgår från kontoret på Malta. Tjänsten är på heltid, arbetstiderna är flexibla med frihet under ansvar och startar när vi har hittat rätt kandidat. Det kommer finnas möjlighet för hjälp med boende på Malta. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare fredrica.ahlstrand@studentconsulting.com

Detta söker vi:

Vi söker dig med ett stort intresse för projektledning och marknadsföring. Du har en fullständig gymnasieexamen och antingen ett par års arbetslivserfarenhet, alternativt studier från universitet/högskola, gärna inom marknadsföring eller projektledning. I rollen ingår det att prata med utvecklare och formulera krav för funktioner som ska byggas, men det krävs ingen direkt kunskap om teknik/utveckling. Det viktigaste för att bli framgångsrik i rollen är att du är orädd, driven, kommunikativ och strukturerad. Du har en positiv inställning till att arbeta med nya projekt och ser till att söka upp information för att hålla dig uppdaterad. Du talar och skriver svenska och engelska flytande och har mycket goda kunskaper i Officepaketet, det är meriterande om du talar tyska eller finska. Det är meriterande om du har arbetat i affärssystemet Jira tidigare. Låter det här som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se