Projektkoordinator sökes till ISS på Liljeholmen!

Projektkoordinator sökes till ISS på Liljeholmen!

Har du erfarenhet av Microsoft Project och är tillgänglig omgående? Är du en strukturerad samt ordningsam medarbetare som trivs i en koordinerade roll och vill bli en del av ett positivt team? Då har vi rätt tjänst för just dig!

Information om uppdraget:

Vår kund ISS är ett av världens största tjänsteföretag med över 6 000 medarbetare i Sverige och 400 000 medarbetare globalt. Företaget omsätter cirka 4,5 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat & dryck, teknik- & energitjänster, städtjänster och kontorstjänster.

För vår kunds räkning söker vi just nu en Projektkoordinator till ISS team på Liljeholmen. ISS genomför i dagsläget ett affärssystembyte från Oracle till Navision samt genomför förändringar i deras affärsmodell. I och med detta arbete är dem i behov av att stärka upp teamet med en driven och initiativrik medarbetare. I rollen kommer du att stötta upp och avlasta projektledarna samt arbete nära programledningen. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta följande:
  • Stötta projektledarna med att koordinera och uppdatera respektive projekts aktiviteter i den gemensamma programtidplanen
  • Säkerställa att riskhanteringen sker enligt programmets riktlinjer
  • Ansvara över mötesanteckningar såsom styrgruppsmöten, programmöten och större projektmöten.
  • Planera in gemensamma projektmöten
  • Ta fram underlag och material utifrån givna deadlines
  • Arbeta inom Officepaketet inom dina dagliga arbetsuppgifter
  • Delegeras arbetsuppgifter av projektledarna samt programledningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting men arbeta hos ISS med kontor på Liljeholmen. Tjänsten är på heltid med arbetstider mellan 08-17. Tjänsten förväntas starta upp omgående och fortlöper fram till årsskiftet. Har du några ytterligare funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du besitter tidigare erfarenhet inom Microsoft Project. Det är meriterande om du har erfarenhet inom Visio. Vi ser gärna att du har arbetat inom en roll innefattande likande arbetsuppgifter. Som person är du ordningsam med god struktur i ditt arbete. Du är initiativrik med en positiv framtoning och trivs i en koordinerande roll med många kontaktytor. Rollen kräver att du talar och skriver flytande i svenska och engelska.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök gärna redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 10 juni 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com