Projektingenjör sökes omgående!

Projektingenjör sökes omgående!

Vill få in foten på ett utvecklande bolag som Projektingenjör? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund söker just nu en flexibel och strukturerad projektingenjör. Vår kund startade som ett maskin- och transportförmedlingsföretag inom anläggningssektorn, vilket fortfarande är deras kärnverksamhet där de förser bygg- och anläggningsföretag i Mälardalen med rätt maskin på rätt plats tillsammans med transportlösningar avseende schakt och grusmaterial.
I din roll som projektingenjör kommer du ha stor variation på dina arbetsuppgifter. Arbetet innefattar en hel del kontorsarbete men också en del spännande turer ut på byggen, därav är B-körkort ett krav. Vi tror att du som söker är en social person då du kommer ha mycket kontakt med kollegor och andra externa kontakter. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter på företaget.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
  • Stötta platschef och affärschef
  • Ta fram dokument och göra tidplaner
  • Ta in priser och material
  • Se till att egenkontroller utförs
  • Arbeta med kalkylering/beräkningar för olika uppdrag
  • Vara med på uppföljningsmöten med beställare och leverantörer
Uppdraget är en heltidstjänst med start per omgående och löper tillsvidare med hänsyn till uppsägningstid. Du blir anställd hos oss på StudentConsulting men kommer att arbeta som konsult på kundens kontor söder om Stockholm. Arbetstiderna är förlagt måndag-torsdag 06:30 - 16:00, fredag 06:30-13:00, viss flexibilitet finns. Du kommer få en ordentlig introduktion utav företaget och tjänsten innan du startar igång.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning, det är meriterande om du har studerat en byggingenjörsutbildning men inte ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom mark eller bygg sedan tidigare. Vidare har du god datorvana och grundläggande kunskaper i Office-paketet. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du öppen, flexibel, strukturerad och van att hantera många bollar i luften. Vidare är du en kommunikativ person och trivs med att ha kontakt med människor. Det viktiga i denna roll är att du är positiv och flexibel i din inställning. Låter det här som något för dig? Ansök då idag! Urval sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat! Har du frågor kring tjänsten så kontakta ansvarig rekryterare: elin.johansson@studentconsulting.com
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se