Projektadministratör sökes till uppdrag för KONE!

Projektadministratör sökes till uppdrag för KONE!

Har du erfarenhet inom administration och trivs i att arbeta med frihet under ansvar? Vill du dessutom utgöra en viktig del i ett projekt för ett branschledande företag? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi, för KONEs räkning, en administrativ förmåga till rollen som projektadministratör! KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Med uppdraget att göra det lättare att förflytta sig i en urban miljö levererar de hissar, rulltrappor och automatiska dörrar, liksom moderniserings- och underhållslösningar till hela Sverige och stora delar av omvärlden. KONEs svenska marknadserfarenhet sträcker sig ända tillbaka till 1887 och idag har de ca 1 000 anställda i Sverige och ca 60 000 internationellt.

Nu satsar KONE på ett internt projekt inom logistik och arbetsflöden, varpå de söker en projektadministratör till deras huvudkontor i Kista! För denna roll kommer du att ingå i deras logistikavdelning och arbeta med fakturagranskning och framtagning av statistik för inköp av reservdelar för respektive region. Projektets syfte är att öka användningen av de interna kanalerna vid beställning av reservdelar genom att kartlägga och föra statistik över inköpen. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av följande:
  • Granska interna inköpsfakturor från hela Sverige
  • Sammanställa rapporter med statistik för respektive region
  • Följa upp rapporternas resultat på region- och individnivå
Detta är ett bemanningsuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men arbetar på KONE som konsult. Det är ett heltidsuppdrag som är beräknat att pågå i 4-5 månader. Kontorstider tillämpas och du kommer att sitta i KONEs lokaler i Kista. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

För denna tjänst söker vi i första hand dig som har tidigare erfarenhet av administrativt arbete. Har du arbetat med bearbetning av större datamängder samt att skapa och presentera statistik är detta mycket meriterande. I arbetet används Excel och PowerPoint frekvent, varpå goda kunskaper i detta är ett krav. Då detta är en kommunikativ roll där den huvudsakliga kontakten sker på svenska och engelska krävs även goda kunskaper i det, i tal såväl som skrift.

För denna process läggs stor vikt på personliga egenskaper och lämplighet. Du som söker trivs med att ha ett självständigt arbete där du har stor frihet i att planera och utföra ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är också kommunikativ och räds inte att initiera nya kontakter. Är det dig vi beskriver? Ansök redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com