Produktionsmedarbetare sökes på heltid till Bandhagen

Produktionsmedarbetare sökes på heltid till Bandhagen

Är du noggrann, strukturerad och har ett intresse för maskiner och grafisk design, söker du en heltdistjänst i södra Stockholm med start omgående - Då har vi tjänsten till dig!

Information om uppdraget:

Vi söker för kunds räkning en person som vill jobba inom industribranschen och har ett intresse för grafisk design. Vår kund har sedan 2004 varit aktiva inom marknadsföring och kommunikation. De erbjuder smarta lösningar inom hela fältet för marknadskommunikation och informationslogistik. Det finns utvecklingsmöjligheter på arbetsplatsen.

Som produktionsmedarbetare kommer du arbeta med att köra printar, kuverteringsmaskiner samt olika tryckerijobb. Du jobbar med transaktionsdata och värdeinformation, därför är det viktigt att man är ansvarsfull och noggrann. Du ska tycka om att jobba med papper och maskiner men vi ser även att du har ett intresse för grafisk design och det är meriterande om du har kunskaper kring programmet In-design. Du ska även ha kunskaper i Office programmen och bra datorvana.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är belagda vardagar 8-16.30. Detta är en rekrytering så du kommer bli direkt anställd av vår kund. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett intresse för grafisk design och är ute efter ett nytt spännande jobb inom industribranschen. Vi ser att du är flytande på svenska i tal och skrift samt minst grundläggande kunskaper i engelska. Du ska ha en avslutad gymnasieutbildning och god datorvana, har du erfarenhet av In-design är detta meriterande. Har du erfarenhet av att jobba med pritrar är detta också meriterande. Du ska vara nyfiken, ordningsam och noggrann i ditt arbete.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com