Processoperatör till Silex i Järfälla

Processoperatör till Silex i Järfälla

Har du ett tekniskt intresse och söker en roll som processoperatör? Är du noggrann, stresstålig och prestigelös? Då är det här tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Svenska Silex Microsystems, världsledande inom tillverkning av kundanpassade MEMS produkter söker nu en processoperatör. Du kommer som processoperatör få vara med i Silexs arbete att tillverka mekaniska och elektriska system i mikroskala som byggs i form av chip, så kallad MEMS.

I denna roll får du ansvara för flera olika tillverkningssteg med olika utrustningar i renrumsmiljö. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära att ta fram relevant material som krävs för produktionen, medverka och utföra underhåll av processutrustning och bidra med förbättringsarbete för fabriken. Du kommer att producera utifrån givna instruktioner och arbeta enligt Silexs kontrollsystem, vilket kräver att du kan planera och organisera ditt arbete. Silex är ett spännande och motiverande företag som bjuder på flera utvecklingsmöjligheter och sätter den anställde i fokus.

Det finns fem olika skift-tider och olika avdelningar. Du kommer att tillhöra en avdelning och jobba i ett mindre team. Arbetstiderna för de olika skiften är lagda enligt nedan. Ange gärna i din ansökan vilken eller vilka skift du är intresserad av.

Dag: mån-tors 06:50-14:45, fre 06:50-13:30
Kväll: mån-tors 14:30-23:15
Natt: mån-tors 23:00-07:00

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och därefter blir du anställd direkt hos Silex. Vi jobbar med löpande intervjuer och urval och tjänsterna startar så fort vi hittar rätt kandidater. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Detta söker vi:

Vi söker dig som är självgående och mycket noggrann i ditt arbete. Du kommer behöva lösa problem på egen hand och vara flexibel, effektiv och uppmärksam. I ditt arbete kommer du ofta ha flera processer igång samtidigt vilket innebär att du bör ha en god förmåga att prioritera och planera. Vi ser även gärna att du har någon form av tekniskt intresse och att du ser långsiktigt på denna tjänst!

Vi ser att du har flerårig arbetslivserfarenhet sedan tidigare. Meriterande är om du tidigare arbetat inom produktion och industri.

I denna rekryteringsprocess kommer ett drogtest att genomföras vid nyanställning.

Tjänsten kräver utmärkta kunskaper i svenska såväl i tal som i skrift. Då du kommer arbeta mycket i datormiljö ska du också kunna hantera de vanligaste programmen i Windows. Gymnasieexamen är ett krav för tjänsten.

Kika på denna videolänk för att få se mer om Silex: https://youtu.be/195_SvbXVk

Välkommen in med din ansökan!

Om arbetsgivaren:

Svenska Silex Microsystems är världsledande inom tillverkning av kundanpassade MEMS produkter. De tillverkar mekaniska och elektriska system i mikroskala som byggs i form av chip, så kallad MEMS. I dagsläget tillverkar Silex Microsystems produkter åt ett 80-tal kunder inom flertalet olika branscher. Alla skräddarsydda för en specifik kund och applikation. Det gör att företaget tillverkar ett brett utbud av produkter och har en unik position på marknaden jämfört med sina konkurrenter, som för närvarande är relativt få. MEMS-tekniken möjliggör exempelvis tillverkning av trycksensorer som är så små att de kan föras in i blodomloppet på en människa. Företaget levererar i dag produkter i yttersta high-tech klass, som används i medicinsk utrustning, mobiltelefoner, datorer och fordon.

Silex samarbetar med världens mest innovativa företag för att driva MEMS-tekniken framåt på ett revolutionerande sätt.

Bolaget har huvudkontor och fabrik i Järfälla med försäljningskontor i Boston och San Fransisco i USA. Silex Microsystems är certifierade mot ISO9001.

Sökord: Processoperatör, Teknik

Sökord: Processoperatör, Teknik
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 8 dec 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com