Platschef sökes till bolag inom mark- och anläggningsbranschen i Stockholm!

Platschef sökes till bolag inom mark- och anläggningsbranschen i Stockholm!

Har du erfarenhet som platschef/arbetsledare inom bygg- och anläggningssektorn och är en stark ledare som motiveras av att leda andra till uppsatta resultatmål och driva utvecklingsprojekt? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta som platschef inom ett av Sveriges växande bolag inom mark-och anläggningssektorn. Vår kund erbjuder helhetslösningar inom mark och anläggning för energibolag, infrastruktur och byggbolag. Bolaget startades år 2014 i Luleå och arbetar med att lägga grunder åt allt ifrån förskolor till trygghetsboenden och ställverk utifrån miljökrav och lagar. Till Stockholmskontoret söker de nu en driven platschef som kommer att ha ett övergripande ansvar för sina projekt samt att verksamhetssystem och regelverk följs enligt myndigheters och branschorganisationers krav. Vidare ansvarar platschefen att aktivt söka, initiera samt konstruktivt medverka till åtgärder som tillvaratar bolagets samlade resurskapacitet och resultatutveckling.

Som platschef är du en nyckelperson inom bolaget & har ett övergripande ansvar inom följande huvudarbetsuppgifter:
  • Projekt- & budgetansvar: Leda, planera och ansvara för produktion och resultat i aktuella projekt som genomförs enligt fastställda riktlinjer. Påverka & säkerställa projektens intäkter och kostnader för att uppnå minst måluppsatt lönsamhet
  • Ansvara för säkerställande av god arbetsmiljö i projekten utifrån lagstiftning och bolagets arbetsmiljöinstruktion
  • Personalansvar: planera resursåtgång, delegering av arbetsuppgifter, genomförande av arbetsberedningar samt rekrytering & utveckling av projektets personal
  • Fortlöpande informera om projektets utveckling, tidplaner, kvalitet, miljö och ekonomi
Tjänsten beräknas tillsättas omgående och inleds med en provanställning om 6 månader med chans till förlängning. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av vår kund och StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. För denna tjänst tillämpas arbetstider 07.00 - 16.00 på projektbasis. För denna tjänst har du möjlighet att utgå hemifrån och från huvudkontoret i Salem och i Tyresö. Trygga förmåner i form av kollektivavtal och friskvård tillämpas med möjlighet till förmånsbil, dator och telefon. Vid uppstart ges en introduktion.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst cirka 5 års erfarenhet inom mark- och anläggningsbranschen, gärna i en roll som platschef eller arbetsledare. Du som söker har en eftergymnasial utbildning med inriktning inom bygg, entreprenad, samhällsbyggnad eller industriell ekonomi, alternativt att du besitter motsvarande arbetslivserfarenhet inom mark- och anläggning. Har du tidigare drivit större miljonprojekt inom mark- och anläggningssektorn, har ett stort kontaktnätverk samt har erfarenhet av budgetansvar och arbetsledning är det starkt meriterande.

För att passa in i denna tjänst besitter du ett starkt ledarskap och driv till utveckling, såväl en förståelse för affärsmässighet och att driva projekt till resultat. Vidare har du en förmåga att identifiera rätt resurser inom ramen för deadlines samt är van att hålla i ett övergripande ansvar för projekt. Du har ett starkt ekonomiskt sinne för kalkyler, är analytiskt lagd och motiveras av att driva projekt och personalteam i rätt riktning. Krav för tjänsten är att du har god systemvana av Office 365 samt behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. För denna tjänst läggs stor vikt på personlig lämplighet. Vi söker dig som vill vara en del av ett litet och drivande bolag där möjlighet ges till att avancera internt.

Passar beskrivningen bra in på dig? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande!

Sökord: Bygg & anläggning, Platschef

Sökord: Bygg & anläggning, Platschef
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 1 feb 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com