Personaladministratör sökes till StudentConsulting!

Personaladministratör sökes till StudentConsulting!

Är du en flexibel och serviceinriktad student som vill utveckla dina kunskaper inom rekrytering och vill testa på arbetet som rekryterare på deltid? Vi söker nu en personaladministratör till StudentConsultings kontor i Stockholm!

Information om uppdraget:

Tjänsten som personaladministratör innebär att stötta kollegor i deras dagliga arbete. I rollen ingår både administrativa och serviceinriktade arbetsuppgifter med rekrytering som huvudområde, du har i rollen mycket kontakt med kandidater.

Arbetsuppgifterna i rollen innebär bland annat:
  • Annonsutformning
  • Urval, telefonintervjuer, inbokning av intervjuer samt referenstagning
  • Personliga intervjuer
  • Arbetsmarknadsaktiviteter såsom deltagande på mässor m.m.
  • Schemaläggning
  • Övrig administration
Tjänsten är på deltid och vi behöver att du är tillgänglig för att arbeta minst 12-16 timmar/vecka under terminstid. Arbetstiderna är mån-fre, dagtid, även halvdagar kan förekomma. Då vår arbetsbelastning är väldigt varierad kan behovet av din hjälp variera mycket från vecka till vecka. Vi ser gärna att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel. Självklart anpassas arbetstiderna efter dina tentaperioder och föreläsningar.
Tjänsten startar så fort vi hittat rätt person.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är hungrig på att ta dig an arbetslivet parallellt med studierna och applicera teori i praktik. Vi tror att du är mitt uppe i dina studier, gärna inom området för personal- och arbetslivsfrågor, ekonomi eller liknande. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har minst 1år kvar på dina studier. Du ska kunna jobba minst 12-16h/vecka under terminerna och gärna mer under loven. Som person trivs du i en dynamisk organisation där den ena dagen inte är den andra lik. För att passa in i vårt team bör du vara en lagspelare, ha ett stort intresse för människor och genom ett helhjärtat engagemang vara en god representant för StudentConsulting. Du är självständig, noggrann, effektiv och utåtriktad. Vi ser att du är driven som person och tycker om att arbeta i högt tempo. Lokal anknytning är meriterande. Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök då tjänsten redan idag. Tjänsten tillsätts så fort vi har hittat rätt person.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se