Parkarbetare på heltid till Stockholms innerstad

Parkarbetare på heltid till Stockholms innerstad

Trivs du att arbeta utomhus och vill ha naturen som arbetsplats? Är du dessutom ansvarstagande, effektiv och strukturerad? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

För Svevias räkning söker vi nu en Parkarbetare på heltid med start i mitten på april. I rollen som Parkarbetare kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att sköta offentliga parker runtomkring i stockholm city och solnaområdet. I arbetet kommer du att använda en K-Heat-maskin som hjälp vid ogräsrensning samt genomföra övriga arbetsuppgifter som innebär park och vägskötsel så som manuell ogräsrensning, häckklippning, lövblåsning, m.m.

Arbetet är på heltid med start i mitten på april och arbetstiderna är förlagda måndag-fredag 06.30-15.30. Uppdraget beräknas pågå till sista november med chans till förlängning. Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av StudentConsulting men utgå ifrån vår kunds kontor vid pampas marina.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer och urval sker löpande och vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är van att arbeta självständigt, trivs med att ta egna initiativ och som arbetar effektivt. Du värdesätter en god kommunikation och anser att ett bra kundbemötande är en självklarhet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av- och kunskap om grönyteskötsel. Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet av utomhusarbete samt har gått utbildningen Arbete på väg nivå 1 & 2.

B-körkort och god körvana är ett krav. Då du i tjänsten kommer att köra skåpbil med släp är det viktigt att du även känner dig bekväm med detta. Ytterligare krav för tjänsten är att du talar obehindrad svenska samt är i god fysisk form. Arbetet sker utomhus vilket innebär att du är en arbetsvillig person oavsett väder.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Naturvård
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se