Orderhandläggare sökes till Atlas Antibodies i Bromma!

Orderhandläggare sökes till Atlas Antibodies i Bromma!

Är du noggrann, trivs att hantera siffror och har en administrativ förmåga? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Atlas Antibodies är ett växande livsvetenskapsföretag med stora FoU-investeringar och lönsam tillväxt. Företaget grundades 2006 som en startpunkt från det svenskbaserade Human Protein Atlas-programmet. Idag har företaget egna produktionsanläggningar och erbjuder högkvalitativa produktlinjer med försäljning av antikroppar och kommersialisering av forskningsresultat främst inom antikroppsbaserad diagnostik och terapi. Företaget marknadsför och säljer sina produkter globalt genom flera distributionskanaler och utforskar nya tillväxtområden för att möta kundernas behov. Företaget har idag cirka 55 medarbetare och ett kontor beläget i Bromma.

Till vår kund, Atlas Antibodies söker vi nu en orderhandläggare för ett heltidsvikariat på 11 månader med stor chans till förlängning. Rollen som orderhandläggare är uppdelat i två delar, orderhantering och kundtjänst. I rollen kommer du främst att ta emot och registrera ordrar ifrån kundens distributörer samt vara behjälplig i frågor kopplat till ordern såsom leveranstider, orderstatus, kostnader och produkter. Orderhantering hanteras i systemet Microsoft Dynamics 365 och beställningarna inkommer framförallt via mail på engelska. Därmed är det av vikt att du behärskar engelska, framförallt i skrift.

Tjänsten beräknas starta på heltid i mitten av juni och löper till maj 2020, med stor chans till förlängning. Arbetstiderna är belagda under kontorstider, måndag-fredag kl. 8-17. Uppdraget är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd av Atlas Antibodies. Vid uppstart ges en introduktion.

Detta söker vi:

För att vara relevant för tjänsten ser vi gärna att du har tidigare erfarenheter från administration. Du har en god datavana och lätt för att arbeta med siffror, där erfarenhet från ERP-system är starkt meriterande. Som person ser vi att du är snabblärd, noggrann och analytisk. I ditt arbetssätt är du självgående och har en administrativ förmåga och är strukturerad då du kan hantera flera processer på samma gång. Krav för tjänsten är att du behärskar svenska och engelska flytande, i både tal och skrift. Låter detta som en beskrivning av dig? Ansök redan idag då intervjuer sker löpande!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com