Order- och kundsupportmedarbetare sökes för direktrekrytering!

Order- och kundsupportmedarbetare sökes för direktrekrytering!

Är du serviceinriktad, kommunikativ och en problemlösare? Söker du en roll där du får arbeta både administrativt samt med kundkontakt? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för kunds räkning dig som vill arbeta som order- och kundsupport till Solera Sweden, en av Sveriges stora dryckesdistributörer som just nu genomgår en spännande tillväxtresa. Här får du möjlighet att arbeta på en fartfylld arbetsplats som idag säljer vin, sprit, öl och andra alkohol och alkoholfria produkter till Systembolaget, Grossister, Dagligvaruhandel och Restaurang. En härlig problemlösande kultur där det är viktigt att ha roligt på vägen är några få ord som beskriver företaget.

I denna roll sköter vi på StudentConsulting rekryteringsprocessen och du kommer bli anställd direkt av Solera och sitta på deras kontor beläget på Östermalm i Stockholm. Tjänsten är på heltid under kontorstider och beräknas starta omgående, så snart vi hittat rätt person.

Rollen innefattar bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Att vara Soleras ansikte utåt till kunder via svar i ordertelefonen
  • Ansvarig för orderläggning
  • Registrera nya kunder och tillhörande prislistor samt uppdatering av befintliga prislistor
  • Fakturering och kreditering
  • Samarbete med utesäljarna, dvs vara behjälplig med kundinfo, årgångar & saldo i mån av tid
  • Statistik till kunder, volymrapporter, maila ut fakturakopior
  • Stötta övriga kollegor på avdelningen
Detta söker vi:

Vi söker dig som talar flytande svenska och engelska samt har goda kunskaper i Officepaketet, specifikt Excel. Har du tidigare erfarenhet av branschen alternativt har arbetat inom hotell/restaurang anses det meriterande. Även erfarenhet av inköp, SAP samt högskoleutbildning är meriterande i denna process. Som person söker vi dig som är social, serviceinriktad och har god struktur.

Besök gärna deras hemsida för mer information https://www.solera.se/

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt till StudentConsulting, urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 20 juli 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com