Operativ chef för jobbmatchning till prisbelönta StudentConsulting

Operativ chef för jobbmatchning till prisbelönta StudentConsulting

Nu söker vi en operativ chef till ett av våra viktigaste affärsområden, är du en person som först är nöjd när du ser resultat och brinner för att hjälpa andra personer till jobb? Då kan detta jobb vara passande för dig!

Information om uppdraget:

Din roll som Operativ Chef innebär att du har det övergripande ansvaret för den operativa verksamheten inom jobbmatchning hos StudentConsulting. StudentConsulting är en av de största och ledande privata aktörerna för Arbetsförmedlingens matchningstjänster "Stöd och matchning" och "Rusta och matcha". Verksamheten av matchningstjänster bedrivs nationellt och innefattar ett 30-tal orter i nuläget men kommer inom närmsta året att expandera till fler orter. Vår framgång som privat aktör av tjänsterna mot Arbetsförmedlingen som även är ett av våra kärnvärden är RESULTAT! Som operativ chef stöttar och coachar du de olika orterna med verktyg för att nå resultat genom att de arbetssökanden går ut i ett varaktigt jobb eller utbildning.

Övriga ansvarsområden:
 • Ansvarig för att implementera ledningsgruppsbeslut i verksamheten avseende jobbmatchning
 • Ytterst ansvar för kunddialogen med Arbetsförmedlingen nationellt
 • Budgetansvar och resultatansvar
 • Ansvar för aktivitetsmål nationellt
 • Ansvar för kvalitets- och miljömål samt uppföljning på enhets och affärsområdesnivå
Ditt uppdrag är att utveckla och växa verksamheten samt att fortsätta arbetet med att öka tjänsternas marknadsandelar nationellt, samordning och optimering av bolagets resurser och resultatinriktning. Du styr verksamheten mot ett tydligt kund- och marknadsfokus och verkar för att ett målorienterat arbetssätt genomsyrar hela organisationen. Genom en ökad samordning mellan samtliga verksamhetsorter verka för en ökad effektivitet och konkurrenskraft. Du kommer även att vara delaktig i att etablera nya orter och coacha nya kollegor till framgång. Du rapporterar direkt till VD och ingår i bolagets ledningsgrupp.

Detta söker vi:

För att lyckas i rollen bör du ha omfattande erfarenhet av att:
 • Jobba med matchningstjänster mot Arbetsförmedlingen på strategisk ledningsnivå.
 • God erfarenhet och hög förståelse för processtyrd verksamhet med högt resultat- och kvalitetsfokus.
 • Erfarenhet budget-, aktivitets och resultatansvar i en affärsdrivande verksamhet
 • Erfarenhet av att samordna verksamheter kombinerat med ett starkt kommersiellt ansvar
 • Vana av att coachande leda förbättringsarbete på distans
 • Högskoleutbildning eller motsvarande
Egenskaper vi söker:

Du är en mycket god och uppskattad ledare som visar vägen genom ett modernt, entusiasmerande och coachande ledarskap. Du har ett brinnande intresse för affärer och kunnande av att jobba mot kunder inom statlig verksamhet. Genom ditt handlingskraftiga och lösningsorienterade sätt får du saker att hända och levererar enligt plan och förstår värdet av en levande företagskultur. Du är en mycket god och språkligt begåvad kommunikatör såväl internt som externt.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt Therese Vikenbacke, Leveranschef via mail: therese.vikenbacke@studentconsulting.com . Alla ansökningar och kontakter behandlas strikt konfidentiellt.

Sökord: operativ chef, matchning, Jobbmatchning, Arbetsförmedlingen, operation manager

Sökord: operativ chef, matchning, Jobbmatchning, Arbetsförmedlingen, operation manager
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 22 aug 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com