Onsite-tekniker sökes!

Onsite-tekniker sökes!

Besitter du goda IT-kunskaper och gillar att lösa problem? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi en onsite-tekniker till ett heltidsuppdrag som sträcker sig mellan december- april med chans till förlänging. Man kommer genom vår kund sitta på ett av Sveriges största mediebolag i centrala Stockholm.

I rollen som onsite-tekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter bland annat systemadministration, användarstöd via telefon och e-post, underhåll, reparation och dokumentation. Du löser helt enkelt diverse tekniska ärende för företagets användare.

Tjänsten är ett konsultuppdrag där man kommer bli anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Arbetstiderna är 08.00-17.00 måndag-fredag och uppdraget pågår mellan december-april med chans till förlängning. Urval sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet av teknisk support. Det är meriterande om du har en eftergymnsaial utbildning inom IT men det är inget krav. Du har goda kunskaper i Mac och är bred i ditt tekniska kunnande. Du är en problemlösare med en positiv attityd, lösningsorienterad och serviceminded. Låter tjänsten spännande? Tveka inte att skicka in din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se