Office Manager sökes omgående till Compass Group!

Office Manager sökes omgående till Compass Group!

Är du driven och noggrann och uppskattar att arbeta i en föränderlig miljö? Är du självgående och söker en arbetsplats där du får möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Compass Group Sverige är en ledande leverantör av matupplevelser och förstklassig service på fler än 450 enheter runt om i landet. Deras verksamhet omsätter ca 3 miljarder kronor. I Sverige är de ca 2700 medarbetare som driver fler än 450 restauranger och 10 konferensanläggningar. Deras vision och deras värderingar uttrycker det Compass Group står för. De vägleder dem i deras beslut, handlingar och beteenden, kommer till uttryck i den service de ger deras kunder varje dag, världen över, och är drivkraften för deras arbete och deras tillväxt.
Till sitt huvudkontor i sprillans nya lokaler i Mall of Scandinavia söker nu Compass Group efter dig som vill arbeta som Office Manager. Tjänsten kommer vara dynamisk och du kommer få möjligheten att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du kommer arbeta i en bred roll med många olika kontaktytor och uppgifter där du förväntas se efter kontoret, ge service till interna och externa besökare samt bidra till härlig atmosfär på kontoret. Vidare kommer du vid behov agera stöd till företagets VD i diverse Ad-hoc uppgifter. I denna roll fungerar du som en första kontaktpunkt för verksamhetens medarbetare och ansvarar för den dagliga driften av kontoret. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta följande:
  • Ta emot besökare i receptionen och koordinera deras besök
  • Ta emot bud/paket/post
  • Hålla receptionen i fint skick
  • Beställningar av exempelvis kontorsmaterial, matvaror och liknande
  • Leverantörs och inköpsansvarig för kontoret
  • Ta emot felanmälningar från Compass Groups leverantörer
  • Hantera Compass Groups informationsmail
  • Hålla i brandskyddsronder på kontoret samt förmedla säkerhetsinformation om utrymningsvägar etc.
  • Stundtals stötta Compass Groups VD gällande ad-hoc uppgifter
  • Leda kontorsrelaterade projekt/events
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du blir direktanställd av Compass Group och vi på StudentConsulting enbart sköter rekryteringsprocessen. Tjänsten förväntas starta upp omgående på heltid mellan 07-30-16.30 med viss flexibilitet, där du kommer sitta tillsammans med Compass Group i deras nya lokaler vid Mall of Scandinavia. Vid övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll tidigare, kanske har du jobbat som receptionist eller som administratör. Vi ser även gärna att du har erfaren av att enklare ekonomiarbete, då arbetet kommer innefatta en del ekonomiarbete. Utöver detta har du goda kunskaper i Office-paketet, samt är flytande i svenska och engelska.

Tjänsten lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är serviceminded i din natur och uppskattar en roll där du får arbeta med många olika kontaktytor och flexibla uppgifter. Du är driven och engagerad, och har en god förmåga att driva ditt eget arbete framåt. Vidare ser vi även att du är noggrann och effektiv i ditt arbetssätt, och du har ett stort tålamod.
Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com