Nyexaminerade ekonomer sökes för rekrytering till Storholmen!

Nyexaminerade ekonomer sökes för rekrytering till Storholmen!

Vill du vara med på en spännande och utvecklande resa där vår kund befinner sig i en expanderande fas? Har du nyligen tagit examen och vill få en snabb start på din karriär? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund Storholmen är ett av de mest moderna företagen som byggs med bas i egen forskning med ett antal dotterbolag. Storholmen har flera marknadsutmaningar samlade - förvaltning av bostadsrättsföreningar försäkringsskador, eventbolag, och Storholmen ger sig in på nya områden löpande. Storholmen är ett teambaserat företag utan chefer - därav fattar teamen besluten. Storholmens verksamhet är Stockholm som bas och idag har Storholmen mer än 50 anställda.

Nu söker vi för Storholmens räkning dig som vill vara med på en utvecklande resa med fyra platser på Storholmens ekonomprogram som löper över fyra år. Därefter är du fullt utvecklad ekonom med både teoretisk och erfarenhetsmässig bra grund. Du får en gedigen introduktion från företaget med båda system och de praktiska grunderna för att bli en ekonom. De första 6-8 månaderna jobbar du i ett team och lär dig de praktiska grunderna i bokföring och redovisning. Därefter kliver de över till det ekonomiska förvaltningsteamet, där kommer du att vara med i tre bokslutsrundor. Du kommer att stegvis utvecklas under ledning av två mycket erfarna coacher till att bli en av de bästa ekonomerna. Vår kund Storholmen anställer nyutexaminerade ekonomer och ger dem en enorm utveckling, även en stark löneutveckling.

Tjänsten är på heltid och är en direktrekrytering till Storholmen, vilket innebär att du blir anställd av Storholmen. Tjänsten inleds med sex månaders provanställning med omgående uppstart eller enligt överenskommelse. Storholmen söker tre nya kollegor och en av tjänsterna kan bli din! Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare: elin.johansson@studentconsulting.com

Detta söker vi:

Vi söker dig som har studerat ekonomi på högskola/universitet eller har motsvarande erfarenhet. Det är meriterande om du har någon arbetslivserfarenhet sedan tidigare men inget krav. Du är flytande i svenska och du har god engelska i tal och skrift. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet. Som person är du öppen för förändring, vilja att ta dig in i teamarbete, du vågar fråga när du inte kan och du har en stark vilja att lära dig. Och du gillar att arbeta i en organisation där det händer mycket. Passar detta in på dig? Sök tjänsten redan idag! Urvalet sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se