Nyexaminerad ingenjör sökes som projektledare till GBR Service AB!

Nyexaminerad ingenjör sökes som projektledare till GBR Service AB!

Är du nyexaminerad ingenjör och motiveras av att driva tekniska hållbarhetsprojekt? Då kan du vara den vi söker i rollen som teknisk projektledare tilll GBR Service AB!

Information om uppdraget:

Nu söker vi dig som är nyexaminerad ingenjör och vill inta en ny och spännande utmaning hos branschorganisationen Golvbranschen, GBR, som representerar golventreprenadföretag och materialleverantörsföretag i Sverige. Huvuddelen av deras arbete är inriktad på praktiskt servicearbete genom att utveckla och förse anslutna företag med konkreta och verksamhetsnära nyttigheter. Till deras servicebolag, GBR Service AB, söker vi nu en projektledare som kommer vara teknik- och hållbarhetsansvarig på företaget med beräknas uppstart i augusti 2021.

I rollen som projektledare arbetar du brett med huvudansvar för GBR Service AB:s olika projekt som rör teknik- och hållbarhetsfrågor. Du ingår i ett team bestående av 5 personer och rapporterar till bolagets VD. Du är ansvarig sekreterare i Golvbranschens Hållbarhetskommitté och ansvarar för ett klimatberäkningsprojekt under 1 års period. För denna tjänst ansvarar du även för följande ansvarsområden:
  • Bevakning, rådgivning samt projektansvarig inom teknik, miljö och hållbarhet
  • Ansvarig i den övergripande Tekniska Kommittén samt för de tekniska grupperna för trägolv och golvavjämning, vilket innefattar planering och genomförande av beslut och protokollskrivande
  • Ansvarig för teknikområden golvavjämning, lim, trägolv, lack, olja, hårdvaxolja och slipning genom teknisk dokumentation, rådgivning och bevakning
  • GBR System: övergripande ansvar samt utveckling för kretsloppsmärkning, golvåtervinning och auktoriserat golvföretag
Detta är en direktrekrytering med beräknad start i mitten på augusti 2021, vilket innebär att du blir anställd direkt av GBR Service AB och StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen. Tjänsten är ett vikariat som löper under 12 månader. För denna tjänst tillämpas kontorstider 08.00 - 17.00 med flex och vid uppstart ges en introduktion.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är nyexaminerad ingenjör med teknisk inriktning mot industriell ekonomi, samhällsbyggnad, samhällsutveckling, sustainable management alternativt motsvarande inriktning som bedöms relevant. Du som söker har ett intresse för miljö- och hållbarhet inom tillverkning- och golvindustrin och har du några års erfarenhet inom relevant yrkesområde är detta meriterande för tjänsten men inget krav. Besitter du kunskap inom betong- och fuktfrågor och har dokumenterad erfarenhet av bostadsproduktion är detta meriterande för tjänsten men inget krav.

Du som söker har en god förmåga att identifiera behov och problem i arbetet där du tar initiativ och driver igenom projekt på ett lösningsorienterat sätt. För att passa in i rollen är du nyfiken och har en drivkraft att bidra med struktur, noggrannhet och god service i arbetet samt har en förmåga att balansera kvalitet och effektivitet. Då rollen innefattar breda kontaktytor ställs krav på en god social- och samarbetsförmåga. Krav för tjänsten är att du besitter flytande svenska och engelska i tal och skrift samt har god vana av att arbeta inom Officepaketet.

Låter tjänsten intressant? Sök då redan idag då urval sker löpande!

Sökord: Civilingenjör, Hållbarhet, Teknik, Teknisk projektledare

Sökord: Civilingenjör, Hållbarhet, Teknik, Teknisk projektledare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com