Nyexaminerad byggnadsingenjör sökes som teknisk projektledare!

Nyexaminerad byggnadsingenjör sökes som teknisk projektledare!

Är du nyexaminerad byggnadsingenjör med ett starkt serviceintresse? Vill du arbeta i en rådgivande roll som bidrar till ökad kvalitet inom badrums-/våtrumskonstruktion?

Information om uppdraget:

Vår kund GVK-AB Svensk Våtrumskontroll är en organisation bestående av bl.a. representanter för fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, VVS-företag. De har 750 GVK-auktoriserade företag som tillsammans omsätter ca 10,5 miljarder. Syftet är att GVK ska ge ut branschregler för tätskikt i våtrum för att öka kvaliteten i byggandet och minska antalet vattenskador. GVK spelar en viktig roll i att sprida kunskap om korrekta branschregler och därmed minska risken för vattenskador och höga skadekostnader till följd av felkonstruerade våtrum. GVK har samordnat ett förhållningssätt och helhetssyn på hur ett tätt våtrum ska utföras och erbjuder regelbundna kontroller av byggproduktion för att upprätthålla en hög kvalitet i utförandet.

Rollen som teknisk projektledare-/rådgivare är en viktig del i att kvalitetssäkra GVKs arbete och nå syftet med verksamheten. Man kommer via mail och telefon ta emot inkommande ärenden gällande branschregler, standarder och lagstiftning. Ärendena kan komma från besiktningsmän såväl som golvläggnings-/plattsättningsföretag. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:
  • Besvara material- och läggningstekniska frågor till GVK-auktoriserade företag
  • Teknisk omvärldsbevakning
  • Uppdatera GVKs hemsida med relevant information och nyheter
  • Arbeta med GVKs sociala medieflöde
  • Delta vid träffar och hålla föredrag om GVKs branschregler och krav
  • Ansvara för tekniska utvecklingsprojekt
  • Delta i remissarbete i förhållande till myndigheter
I och med Covid- 19 har mycket av informationsarbetet flyttat till olika sociala mediekanaler och för att lyckas i rollen på GVK krävs förståelse och öppenhet för hur kommunikation och arbetssätt i en teknisk roll har förändrats.

Detta uppdrag är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning på 6 månader. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att man blir anställd direkt av vår kund men att vi på StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen. Arbetstiderna är förlagda under kontorstider, måndag - fredag kl. 08-16.30. Man sitter i deras lokaler på Södermalm i Stockholm och vid uppstart ges en introduktion.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är nyexaminerad och har en ingenjörsexamen, gärna med inriktning mot bygg. Vidare söker vi dig som har ett tekniskt intresse för fastigheter och byggproduktion och som vill utvecklas i en social roll som ställer krav på pedagogik och noggrannhet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i kontorsmiljö eller administrativt arbete. Du som söker har en förståelse för bygg- och fastighetsbranschen och en förståelse för hur en entreprenörsdriven verksamhet fungerar. Besitter du erfarenhet från projektledning samt har ett intresse för kommunikation är detta meriterande för tjänsten. Självklart ser du till att hålla dig uppdaterad inom ditt ämnesområde för att kunna ge korrekt och relevant support. Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och har goda kunskaper i Officepaketet. Vidare är du en trygg och strukturerad person som har lätt för att skapa ett gott samarbete och föra rationella resonemang. För att passa in i tjänsten har du en stark drivkraft att driva tekniska projekt till goda resultat.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Ansök tjänsten idag då urval sker löpande.

Sökord: Projektledare, GVK AB, Byggnadsingenjör, Teknisk projektledare

Sökord: Projektledare, GVK AB, Byggnadsingenjör, Teknisk projektledare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 7 dec 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com