Nyexaminerad byggnadsingenjör sökes som Teknisk Projektledare!

Nyexaminerad byggnadsingenjör sökes som Teknisk Projektledare!

Är du en nyfiken ingenjör med ett genuint intresse för byggbranschen? Vill du arbeta på en arbetsplats där du får möjlighet att verkligen göra skillnad? Då är detta en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker för GVK - AB Svensk Våtrumskontrolls räkning en Teknisk Projektledare som har till huvuduppgift att sprida kunskap för att komma tillrätta med vattenskador i svenska våtrum. Genom GVK har man samordnat kunskap och erfarenhet från byggherrar, förvaltare, entreprenörer, villaägare och skapat en helhetssyn på hur ett tätt badrum, tvättstuga wc och liknande våtutrymmen ska utföras. Ett konkret resultat av arbetet med GVK, är GVKs branschregler för tätskikt i våtrum - Säkra Våtrum, som är utformad efter myndighetskrav och standarder/normer. GVK har ca 700 auktoriserade företag som fortlöpande ska informeras och utbildas i nya rutiner och byggstandarder.

Den Tekniska Projektledaren kommer att ha en viktig funktion i GVKs arbete för att minska vattenskador i våtrum. I rollen kommer du även att bedriva olika utvecklingsprojekt som är i linje med GVKs mål att förse branschen med metoder och tjänster som förebygger fukt- och vattenskador i våtutrymmen. Genom att t.ex. ta in och beakta den information som GVKs kontrollverksamhet genererar under inspektion av badrum kommer nya frågeställningar kräva din uppmärksamhet för att GVK långsiktigt kan arbeta för kvalitetssäkring av våtrum.

Man kommer via mail och telefon ta emot inkommande ärenden gällande branschregler, standarder och lagstiftning. Ärendena kan komma från besiktningsmän/kontrollanter såväl som arbetsledare/golvläggare/plattsättare. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:
  • Besvara material- och läggningstekniska frågor till anslutna företag
  • Omvärldsbevakning av relevanta branschfrågor
  • Uppdatera stiftelsens hemsida med relevant information och nyheter
  • Arbeta med utformning och uppdatering av GVKs branschregler Säkra Våtrum
  • Svara på tekniska frågor från både privatpersoner och företag
  • Delta i styrelsemöten
Detta uppdrag är ett vikariat som är beräknat att pågå under ett års tid. För rätt kandidat kan det finnas möjlighet till förlängning. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att man blir anställd direkt av vår kund, men att vi på StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen. Arbetstiderna är måndag - fredag kl. 08-16.30. Man sitter i deras lokaler på Södermalm i Stockholm.

Detta söker vi:

Vi söker dig som nyligen tagit din byggnadsingenjörsexamen och vill arbeta med en social roll som ställer krav på pedagogisk förmåga och noggrannhet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i kontorsmiljö eller administrativt arbete. Självklart ser du till att hålla dig uppdaterad inom ditt ämnesområde för att kunna ge korrekt och relevant support. Du behärskar svenska flytande. Stämmer denna beskrivning in på dig? Ansök idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com