Nätverkstekniker sökes för direktrekrytering!

Nätverkstekniker sökes för direktrekrytering!

Är du intresserad av teknik och söker en arbetsplats där du har goda utvecklingsmöjligheter? Är du dessutom en problemlösare som tycker om att ta dig an tekniska utmaningar? Då är denna tjänst som nätverkstekniker något för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vår kund förstärkning i form av en nätverkstekniker. Vår kund är ett kunskapsföretag inom affärsområdet tele och datakommunikation. Deras affärsidé är att leverera, installera, driftsätta och genomföra fortlöpande underhåll inom deras affärsområde. Målgruppen är både små och medelstora företag som har ett behov av kontinuerlig drift och support av sina kommunikationsprodukter. Vår kund erbjuder både IT-support och serverlösningar till ett femtiotal kunder.

Dina uppgifter kommer, bland annat, vara att:
  • Felsöka i servermiljö och se till att företagets tjänster fungerar som de ska.
  • Ha kontakt med företagets befintliga kunder, och implementera lösningar till nya kunder.
  • Lösa diverse inkommande ärenden.
  • Arbeta proaktivt med utveckling av företagets tjänster.
Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du blir anställd av vår kund men att vi på StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen. Arbetstiderna är måndag-fredag, kl. 08-17 och kontoret ligger i Kista. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs ingen eftergymnasial utbildning, även om det är meriterande om du har en utbildning inom IT. Det är även meriterande om du har arbetat med liknande roller, alternativt att du arbetat med IT-drift eller intern support. Du har goda kunskaper inom VMware och grundläggande kunskaper inom Windows server. Vidare är det meriterande om du har viss kunskap inom Active Directory, Cisco eller Storage.

Som person ser vi att du är serviceminded, då du kommer att ha kontinuerlig kontakt med företagets kunder. För att lyckas i rollen har du även ett tekniskt intresse, är driftig och strukturerad. Stämmer beskrivningen in på dig? Skicka din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se