Modernt IT -företag söker Kundtjänstmedarbetare!

Modernt IT -företag söker Kundtjänstmedarbetare!

Har du ett stort teknikintresse? Är du en stjärna på att leverera god service och att lösa problem? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning en IT - intresserad person som vill jobba med Kundtjänst. Du kommer tillsammans med kollegorna att ha den initiala kontakten med deras kunder. Det innebär att du svarar i telefon, registrerar ärenden och löser problem med kundernas datorer och servrar. Mycket kan skötas från kontoret eller hemifrån via fjärrstyrning med ibland måste man åka ut till kunden och hjälpa till på plats. Vissa tekniker har även bemanningsuppdrag en eller ett par dagar i veckan. Du kan också vara med i projekt när till exempel en ny kund skall migreras in till våra tekniska plattformar.

Tjänsten är en direktrekrytering med start omgående och sträcker sig tillsvidare. Rekryteringsprocessen sköts utav StudentConsulting men du blir direkt anställd via kunden. Det kommer bli en gedigen introduktion och arbetstiderna kommer att vara kontorstider 08.00-17.00 måndag - fredag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har avslutat dina gymnasiestudier inom Natur eller Teknik, gärna med inriktning IT. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom servicebranschen eller inom kundtjänst. Vi ser gärna att du är stresstålig, driven och är lösningsorienterad. Vidare räds du inte för att ta egna initiativ och ansvar. Passar den här tjänsten för dig? Vi går igenom ansökningarna löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Sökord: Teknisk support, IT, Kundtjänst

Sökord: Teknisk support, IT, Kundtjänst
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 4 okt 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com