Matematiklärare sökes till kommande vikariat

Matematiklärare sökes till kommande vikariat

Letar du efter ett omväxlande och ansvarsfullt arbete där du får utnyttja dina kunskaper inom matematik och ledarskap? Då kan vi ha kommande lärarvikariat för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu en driven lärare inför kommande beställning till vår samarbetspartner som är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag.
Vår kund har är en plats för dig som har höga ambitioner och som trivs med att jobba med likasinnade. De sätter teamkänslan högt och arbetar efter devisen "alla elever är mina elever". Med framåtanda och stort engagemang är deras mål att leda utvecklingen.

Detta söker vi:

För att passa i rollen som lärarvikarie bör du trivas mycket bra i rollen som ledare och har en talang för att engagera och motivera din omgivning. Det är ett krav att du har mycket goda kunskaper i matematik. Det är även meriterande om du är utbildad lärare eller har studerat matematik på universitet eller högskola. Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer och urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se