Marknadsintresserad ingenjörsstudent sökes!

Marknadsintresserad ingenjörsstudent sökes!

Har du ett intresse för att arbeta med marknadsföring men kanske inte har erfarenheten sedan tidigare? Är du student och vill börja arbeta omgående? Då har vi definitivt extrajobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är en ingenjörsförening som drivs av en engagerad styrelse. Styrelsen som består av yrkesverksamma ingenjörer är nu i behov av en deltidsanställd person som är intresserad av att få mer erfarenhet inom marknad samt en värdefull fot in i arbetslivet

Som marknadsassistent hos vår kund kommer du huvudsakligen att jobba med marknadsföringen av föreningen utåt i olika sammanhang. Din uppgift är även att genom regelbunden uppdatering av föreningens hemsida och föreningens medlemstidning "Elteknik" hålla medlemmar uppdaterade. Utöver detta tillkommer arbetsuppgifter såsom lokalbokningar, delta i planering inför event och seminarier, förbereda och ta fram material samt eventuellt delta vid arbetsmarknadsdagar på högskolor och universitet etc.

Tjänsten är på deltid, ca 8 timmar/vecka, arbetet kommer främst att ske kvällstid vilket passar dig som är student perfekt. Starten för tjänsten är omgående. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och arbeta främst hemifrån men en eventuell kontorsplats går även att ordna vid behov.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är studerande i minst ett år framöver, I och med att det är en ingenjörsföreing ser vi gärna att du är ingenjörsstudent. Det är meriterande om du har kunskaper inom elteknik vilket är föreningens huvudområde.

För att vara aktuell för tjänsten bör du ha goda kunskaper i Photoshop, kunskaper i Wordpress samt erfarenhet av att arbeta med grafisk layout, göra annonser och marknadsmaterial. Som person är du noggrann och resultatorienterad, du har förmåga att arbeta självständig och ta egna initiativ. Är det dig vi beskriver ovan? Är du intresserad av en mycket god merit inför framtiden genom ett arbete som innebär värdefulla samarbeten yrkesverksamma ingenjörer samt erfarenhet av styrelsearbete?

Sök tjänsten redan idag! Vi tillämpar löpande urval och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se