Marknadsassistent sökes till Svenska Bostadsfonden på deltid!

Marknadsassistent sökes till Svenska Bostadsfonden på deltid!

Studerar du fastighetsekonomi eller marknadsföring? Är du intresserad av fastighetsmarknaden och letar efter ett kvalificerat extrajobb? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en marknadsassistent till Svenska Bostadsfonden. Svenska Bostadsfonden grundades 2003 och har sedan dess lanserat 15 fastighetsfonder som vänder sig till såväl privatpersoner och företag som stiftelser och institutioner. Svenska Bostadsfondens affärsfilosofi är att förvärva, förvalta och förädla bostadshyresfastigheter belägna i strategiska mellanstora orter samt universitets-, och residensstäder med ett bra geografiskt läge, positiv befolkningstillväxt samt ett diversifierat och starkt näringsliv.

Svenska Bostadsfonden söker nu en ny medarbetare som ska arbeta med marknadsföring av bolagets institutionsfonder. Rollen innebär i huvudsak att kontakta stiftelser och institutioner för att informera om bolagets produkter samt att bjuda in till event samt deltaga vid framtagande av presentationer. Rollen kommer bland annat innefatta följande arbetsuppgifter:
  • Uppdatera CRM-system med korrekta uppgifter genom att ringa och maila kunder och prospekts
  • Kontakta stiftelser och institutioner i syfte att boka in möten och bjuda in till event
  • Vara delaktig vid framtagandet av marknadsmaterial och månadsbrev
  • På sikt kan även visst analysarbete för Institutionsfondernas fastighetsportföljer förekomma
Tjänsten är på deltid med start omgående och pågår löpande vid sidan om dina studier. Du kommer arbeta 15-20h i veckan, arbetstiderna är förlagda under kontorstider måndag till fredag. I denna tjänst kommer du att vara anställd som konsult via oss på StudentConsulting men arbeta hos vår kund med kontor i centrala Stockholm.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar ekonomi, fastighetsekonomi eller marknadsföring vid Handelshögskolan, KTH, Uppsala Universitet, Stockholms Universitet eller motsvarande. Det är meriterande om du har relevant erfarenhet av arbete inom försäljning eller marknadsföring. Som person är du positiv och utåtriktad samt prestigelös. Du har ett genuint intresse för fastighetsmarknaden och marknadsföring och gärna kapitalförvaltning, Du har även ett sinne för struktur, ordning och reda. För att vara aktuell för rollen ser vi gärna att du är flexibel när det gäller arbetstider då verksamheten har varierad arbetsbelastning beroende på tid på året. Låter det här som ditt nästa extrajobb? Skicka in din ansökan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se