Markförhandlare sökes omgående till Licab!

Markförhandlare sökes omgående till Licab!

Har du utbildning inom lantmäteri-, fastighetsekonomi-, samhällsbyggarprogrammet eller likvärdig utbildning inom ämnesområdet samt minst 3års erfarenhet inom det fastighetsrättsliga området? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är Licab är ett konsultföretag som tillhandahåller nischad spetskompetens inom infrastruktur, industri och samhälle. Licab jobbar nära uppdragsgivaren och de är kända för förmågan att förstå deras utmaningar och behov. De ser det som en förutsättning för att kunna bidra med det där lilla extra i deras uppdrag.

De erbjuder spännande och utmanande uppdrag inom både privat och offentlig sektor åt organisationer som exempelvis Trafikverket, Vattenfall och kommunala verksamheter.
Arbetsuppgifterna är varierande då de arbetar med mark- och fastighetsfrågor inom alla skeden och inom olika typer av projekt med planering, utredning, projektering, byggande och förvaltning.
Detta uppdrag avser främst att arbeta som markförhandlare i ett stort infrastrukturprojekt.
I projektet finns en fas-tighetsgrupp som leds av fastighetsansvarig. Uppdraget innebär förhandlings- och avtalsarbete med berörda parter såsom fastighetsägare, hyresgäster och verksamhetsutövare m.fl. Det handlar dels om att lösa frågor avseende markåtkomst (tillfälligt och permanent), förebygga miljö- och rörelseskada samt reglera ev. kvarstående skada.
I uppdraget ingår handläggning av markåtkomst- och fastighetsärenden, värderings- och tillståndsfrågor samt fastighetsrättsliga frågor i samband med byggande av järnväg och konsulten ska därför kunna hantera fastighetsrättsliga dokument, t ex upprättande av avtal.

Du blir anställd på Licab som i denna process samarbetar med StudentConsulting. Vi på StudentConsulting sköter hela rekryteringsprocessen. Tjänsten är på heltid och beräknas starta när vi har hittat rätt person. Kontorstider tillämpas.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en utbildning inom lantmäteri-, fastighetsekonomi-, samhällsbyggarprogrammet eller likvärdig utbildning inom ämnesområdet. Samt att du har mist 3års erfarenhet av kvalificerat arbete inom det fastighetsrättsliga området varav du även har erfarenhet att föra förhandlingar inom det fastighetsrättsliga området. Det är meriterande om du har B-körkort men inget krav för tjänsten. Du behärskar både det svenska och engelska språket flytande, både i tal och skrift. Du har kunskap inom Office-paketet.
Är det dig vi beskriver ovan? Tveka då inte att skicka in ansökan redan idag! Rekryteringsprocessen avslutas så snart vi hittat rätt kandidat.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com