Manusförfattare/innehållsproducent sökes till vår kund inom e-learning

Manusförfattare/innehållsproducent sökes till vår kund inom e-learning

Är du kreativ som person och en fena på att formulera texter och använda word? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är Sveriges största kompetensutvecklare av företag, de är i en expansiv fas och söker därmed en manusförfattare/innehållsproducent på heltid. I denna roll arbetar du med olika projekt med stort eget ansvar samtidigt som du jobbar nära projektledarna. Projekten handlar om att skapa skräddarsydda digitala utbildningar inom olika ämnen, i form av exempelvis e-learning, film och poddar.

Ett urval av dina arbetsuppgifter:
  • Planera innehåll till utbildningar och intervjuar experter
  • Skapa grov- och detaljmanus i samarbete med ämnesexperter
  • Förbereda och utföra workshops tillsammans med projektledare
  • Ta fram speakermanus
  • Göra korrektur och säkerställa att manusunderlagen är klara i tid
  • Delta på interna projektsgruppsmöten och planera kursupplägg
  • Ta fram och beskriva interaktioner/övningar tillsammans med utvecklare
Detta söker vi:

Vi tror att du är driven och effektiv med ett öga för detaljer. Du är bra på att skriva och omvandla komplex information till enklare texter. Du tar egna initiativ och vågar komma med nya idéer. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom digital kommunikation och förståelse för digitala utbildningar. Du känner dig trygg att jobba självständigt men vågar be om hjälp när det behövs. Vidare förstår du vikten av att hålla deadlines eftersom ditt arbete är en del av en större process.

Tjänsten är på heltid och du kommer vara anställd hos Studentconsulting men jobba ute hos kund. Preliminärt startdatum är den 8:e augusti och tjänsten är förlagd centrala Stockholm.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Art director
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 8 juli 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com