Mötesbokare/Finansiell Rådgivare till Sparflex AB!

Mötesbokare/Finansiell Rådgivare till Sparflex AB!

Har du intresse för finans och vill utvecklas inom området? Tycker du om högt arbetstempo och drivs av resultat?

Information om uppdraget:

Sparflex är ett expansivt bolag som fortsätter att växa och söker nu nya finansiella rådgivare till sitt kontor i centrala Stockholm. Idag arbetar sex personer i motsvarande roll på annan ort och arbetsmiljön kännetecknas av högt tempo och tydliga målsättningar. Sparflex är ett värdepappersbolag som riktar sig främst mot privata fastighetsägare men även företag, där målet är att hjälpa kunder att placera deras fastighetskapital.

Du kommer vara anställd av Sparflex och representera Exceed Capital, ett etablerat bolag med starkt varumärke inom finansbranschen. Idag arbetar cirka 120 personer på Exceed och bolaget har verkat i dryga 20 år på marknaden.

I rollen som Finansiell Rådgivare kommer du att arbeta operativt på kontoret beläget i centrala Stockholm och dagligen bearbeta Sparflex kunder. I rollen kommer du till en början att hantera utgående samtal till både privatpersoner samt företag för att boka in möten med företagets mäklare. Nästa steg i utvecklingen kommer innebära att man själv håller i de fysiska mötena som genomförs på Sparflex kontor. Under mötet hålls företagspresentation, behovsanalys, finansiellt rådgivande samt att du själv skall kunna stänga affären. För rätt person kan det finnas möjlighet till att snabbt ta sig an de fysiska mötena.

Sparflex har en utbildningsmodell som är utarbetad för att skapa de bästa förutsättningarna för dig som är ny i bolaget. Sparflex erbjuder sina anställda en del företagsresor, provision och förmåner. Vidare erbjuds du möjligheter till en snabb karriär inom finansbranschen där du bland annat få chansen till certifikat inom Swedsec efter uppvisat resultat.

Detta är en direkt rekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd hos vår kund. Din anställning inleds med en provanställning på 6 mån. Vi tar emot ansökningar löpande och tjänsten förväntas starta omgående. För vidare frågor om rollen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig: Fredrica.ahlstrand@studentconsulting.com

Detta söker vi:

Vi söker dig som vill ta nästa steg i karriären. För att lyckas i rollen skall du ha det lilla extra drivet att vilja lyckas. Du drivs av resultat samt att arbeta i högt tempo. Vidare ser vi att du på ett affärsmässigt sätt kan bearbeta både nya som befintliga kunder och även förvalta Sparflex kundportal. Det är viktigt att man tar tillvara på sina kundrelationer och vi ser därför att du har en ödmjuk inställning samt en god kommunikativ förmåga. Du bör vara utåtriktad och inte rädd för att ta egna initiativ. Det är meriterade om du arbetat med liknande arbetsuppgifter, men inget krav.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se