Mätningsingenjör till PK Road i Lund!

Mätningsingenjör till PK Road i Lund!

Är du mätningsingenjör med högskole- eller yrkesexamen och dessutom en person med handlingskraft som driver projekt framåt? Vill du arbeta i bygg- och anläggningsprojekt och trivs med att vara ute på fältet? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

PK Road AB ingår i koncernen PK Group och är en av Baltikums största infrabyggare. Koncernen har idag 700 anställda och omsätter 3 MDKR. Sedan 2015 är företaget etablerat i Sverige och dess projekt har stadigt utvecklas i takt med företaget. I dagsläget har PK Road 22 medarbetare i Skåneregionen, men skall bli fler i takt med ökade och kommande projekt. Därför utökar nu företaget sin personalstyrka och söker efter en ny mätningsingenjör.

Rollen som mätningsingenjör innebär att du kommer att vara en nyckelperson i PK Roads bygg-och anläggningsprocesser. Du kommer att vara en del av produktionen hos PK Road, vilket innebär att du har din hemmabas på kontoret i Lund men kommer att spendera mycket tid ute på fält med övriga projektdeltagare.

Din roll kommer att innebära att:
  • Du utför inmätningar, utsättning, GPS-mätningar, precisionsmätningar och maskinstyrning
  • Samla in, bearbeta, redigera samt presentera data
  • Ta emot och granska ritningar och handlingar
  • Arbeta med senaste instrumenten från Leica och andra programvaror som ex. SBG Geo
  • Ha löpande kontakt med platsledningen och aktörer som deltar i projekten.
Tjänsten är på heltid, med start omgående. Då detta är en direktrekrytering sker rekryteringsprocessen via StudentConsulting, men du kommer bli anställd direkt av PK Road. Vi är öppna för ansökningar från hela Sverige, då PK Road kan vara behjälpliga vid en eventuell flytt. Är du intresserad av att läsa mer om företaget har du möjlighet att göra det här: https://www.linkedin.com/company/pkroadab/

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har en färdigställd högskoleutbildning eller YH- utbildning inom mätteknik idag. Vi ser gärna att du har hunnit skaffa viss erfarenhet från en liknande arbetsroll sedan tidigare, men detta är inget krav. Eftersom du kommer att arbeta i instrument från Leica kommer det att underlätta ditt arbete om du har tidigare erfarenhet av det. Därutöver är det meriterade om du har kunskaper om SBG Geo och AutoCAD.

Du har goda kunskaper i Office och B-körkort är ett krav för den här tjänsten.

Som person trivs du med att vara en drivande motor i projekten, genom att vara handlingskraftig samt planerar och förbereder ditt arbete för att ligga steget före. Rollen kommer att kräva att du är flexibel samt klarar av att axla ett högt ansvar samtidigt som du är lyhörd mot kollegor.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: mätteknik, mättekniker, mätningsingenjör, GPS-mätning, precisionsmätning, SBG Geo, AutoCAD
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se