Mätingenjör/Mättekniker sökes till Diagona!

Mätingenjör/Mättekniker sökes till Diagona!

Har du minst 4 års erfarenhet som mätingenjör och drivs av att arbeta i projekt? Är du lösningsorienterad, noggrann och strukturerad? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Diagona AB är en teknikkonsultverksamhet med försäljning av tjänster inom affärsområdena Mätning, Marin, UAS och Byggproduktion. Bolaget är verksam inom bygg-, anläggnings- och fastighetsbranschen sedan år 2015 med en affärsidé som grundar sig på att erbjuda högkvalitativa tjänster till företag, offentliga verksamheter och privatpersoner där lösningar utgår från kundens behov och resultatfokus leder till långsiktiga affärsrelationer.

Till vår kund Diagona AB, söker vi nu en erfaren mättekniker som vill vara en del av en spännande resa där du har möjlighet att tillsammans med kollegor driva och utveckla projekt för bolaget inom Stockholmsområdet. Du kommer att ingå i teamet för Mätning inom entreprenad som arbetar med diverse olika infrastrukturprojekt som idag består av 14 mätingenjörer. För denna tjänst kommer du att vara nyckelpersonen i dina egna projekt där du planerar och sätter upp mål för respektive projekt tillsammans med beställare och kund. I rollen är du självgående och arbetsuppgifterna omfattas huvudsakligen av:
  • Projektledning och styrning från start till slut
  • Kundbesök ute på fält
  • Kvalitetssäkring & mätning
  • Uppföljning med beställare och kund
  • Ansvar för leverans på deadline
  • Framtagning av underlag och övrig dokumentation
Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd av Diagona AB och StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader med chans till förlängning. För denna tjänst tillämpas varierande arbetstider på projektbasis som motsvarar 40h/vecka och du tillges en mentor vid uppstart. Då tjänsten innefattar frihet under eget ansvar styr du dina egna arbetstider utifrån respektive projekt och utgår till viss del hemifrån och från huvudkontoret i Kista. Kollektivavtal och friskvård tillämpas med möjlighet till förmånsbil, dator och telefon i tjänsten.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst 4 erfarenhet av en liknande roll som mättekniker/mätkonsult/mätingenjör alternativt har en teknisk utbildning som mättekniker eller annan inriktning som bedöms likvärdig. Du som söker har ett starkt tekniskt intresse för mätning inom mark- och anläggning samt entreprenad. Har du tidigare erfarenhet av mängdreglering i verktygen AMA och MER är detta starkt meriterande för tjänsten. Du har erfarenhet av att arbeta i hela Officepaketet, TopoCAD och SPG Geo samt behärskar flytande svenska och engelska i tal och skrift. Har du dessutom marinkunskaper och kunskaper inom dykning och god sjövana är detta meriterande för tjänsten.

Som person är du tekniskt intresserad, självgående och trivs med frihet under eget ansvar där du är drivande i de uppgifter du tar dig an. Vidare besitter du en hög social kompetens, är en god lyssnare samt har ett strukturerat arbetssätt då arbetet ställer krav på noggrannhet i minsta detalj. I tjänsten är B-körkort ett krav. För denna tjänst läggs stor vikt på personliga egenskaper.

Stämmer beskrivningen bra in på dig? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande!

Sökord: Mätingenjör, Mätkonsult, Mättekniker, Mätningsingenjör

Sökord: Mätingenjör, Mätkonsult, Mättekniker, Mätningsingenjör
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 19 apr 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com