Leverantör till Veddesta sökes

Leverantör till Veddesta sökes

Tycker du om att ge bra service och vill leverera mat/paket till personer runt om i Stockholm? Sök då tjänsten som leverantör direkt!

Information om uppdraget:

Vi söker nu studerande som vill jobba extra som leverantör i Stockholm. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du som söker innehar B-körkort. Du måste också vara studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Du bör ha god körvana då bilarna som används i tjänsten är större skåpbilar eller budbilar och du kommer att köra på smala vägar. I en senare del av rekryteringsprocessen kommer du behöva genomföra en provkörning.

Då tjänsten är ett löpande uppdrag söker vi dig som ser långsiktigt på arbetet och har minst ett år kvar av dina studier.

Tillgängliga uppdrag:
Matleverans: Arbetet utförs på söndagar och måndagar 16-22.
Paketleverans: Arbetet utförs tisdagar-fredagar 17-21:30.

Viktigt att du kan jobba minst 2 dagar varje veckan.

Vi ser gärna att du bifogar ett CV och personligt brev vid ansökan. Specificera även vilket av uppdragen (eller båda) du ansöker till.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har och kan följande:
  • B-körkort minst 12 månader
  • Stor vana av bilkörning i Stockholms norrorter samt innerstad och gärna tidigare erfarenhet av att arbeta som chaufför.
  • Du är alert, serviceinriktad och inte rädd för att ta i då arbetet i vissa avseenden kan vara tungt.
  • Att kunna hålla huvudet kallt i stressiga situationer och arbeta strukturerat är av stor vikt.
  • Det krävs att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel då vår kunds behov kan variera från dag till dag.
Vi ser gärna att du bor i eller i närheten av Veddesta så att du kan ta dig till jobbet på ett lätt sätt. För dig som är intresserad av ett roligt extrajobb och möjligheten att utvecklas inom ett stort företag är detta ett perfekt tillfälle!

Om arbetsgivaren:

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund i Veddesta. Vår kund är ett stort och välkänt logistikföretag och en av Sveriges största arbetsgivare.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se