Löneansvarig sökes till Norrbottens största privata arbetsgivare!

Löneansvarig sökes till Norrbottens största privata arbetsgivare!

Vi söker en löneansvarig som brinner för lönefrågor och administration!

Information om uppdraget:

Vår centraliserade ekonomiavdelning är en av våra viktiga stödfunktioner. Vi söker en erfaren löneadministratör med placering i Stockholm.

Arbetsuppgifterna innefattar:
  • Löpande löneberedning för våra bolag.
  • Administration av pension, frånvarohantering, utläggsredovisningar, arbetsgivarintyg etc.
  • Systemansvar för lönesystem och utläggssystem
  • I övrigt förekommande arbetsuppgifter på en löneavdelning.
Detta söker vi:

Vi söker en löneadministratör med några års arbetslivserfarenhet av kvalitativt lönearbete och gärna med en relevant utbildning inom löneområdet. Du brinner för löneadministration och administration. Vidare gillar du att skapa effektiva strukturer och drivs av att förbättra och effektivisera. Du har erfarenhet av att arbeta självständigt med hela löneprocessen.

För tjänsten är erfarenhet av arbete i Hogia Lön Plus och Hogia Personal starkt positivt. Att du har goda kunskaper i Excel är en förutsättning. För att trivas hos oss ser vi att du är noggrann, stresstålig och snabblärd. Det är viktigt att du fungerar bra i team då du kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor. Som person är du engagerad och driven att ta stort ansvar för din arbetsinsats.

Du kommer att vara placerad på vårt kontor på Sveavägen i Stockholm. Tjänsten är på 100 % och kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt person, därför sker urval och intervjuer löpande. Kom ihåg att ett utförligt och genomarbetat CV ökar dina chanser i urvalsprocessen.

Är det dig vi letar efter? Vi håller intervjuer löpande och vill tillsätta tjänsten snarast -så ansök redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se