Lärarstudent i Stockholm? Vi erbjuder dig att jobba extra som lärare!

Lärarstudent i Stockholm? Vi erbjuder dig att jobba extra som lärare!

Söker du ett extrajobb som ökar din arbetslivserfarenhet inom din utbildning och där du själv som student kan bestämma när, var och hur mycket du vill arbeta? Sök redan nu!

Information om uppdraget:

För kundens räkning söker vi vikarier till framtidens uppdrag. Vikariat kan vara på heltid eller extra. Det som är viktigast är att du känner dig bekväm med att undervisa för andra och har erfarenhet av att arbeta med ungdomar och är en tydlig ledare.
Vår kund kommer ha är en plats för dig som har höga ambitioner och som trivs med att jobba med likasinnade.

Vi söker lärare för framtidens vikariat. Du blir anställd av StudentConsulting men utför arbetet på olika skolor på veckodagar under dagtid. Arbetstiderna och arbetsplatserna kan variera utifrån kundens behov, arbetsplatserna ligger framförallt i centrala Stockholm.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar till lärare mot förskola och skola och brinner för undervisning och har ett stort engagemang för barn och ungdomars utveckling. Vill du veta mer om tjänsten och hur du kan kombinera detta jobb tillsammans med dina studier är du varmt välkommen att kontakta oss på StudentConsulting.

I första hand söker vi dig som har slutförd gymnasieutbildning och har erfarenhet av arbete med barn som exempelvis: fritidsaktiviteter, föreningsverksamhet och barnskötare men vi söker även dig som har andra meriterande erfarenheter och som känner att undervisning kan vara något för dig. Personliga egenskaper vi efterfrågar är: goda kunskaper i svenska språket, god samarbetsförmåga, god empatisk förmåga, flexibel, ansvarstagande och självgående.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Vikariat
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se