Kvalitetssamordnare till Nedschroef Fasteners!

Kvalitetssamordnare till Nedschroef Fasteners!

Trivs du med att arbeta administrativt med kvalitetssäkring och dokumentation? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vill du arbeta på kvalitetsavdelningen på ett företag som har både nationella och internationella kunder och leverantörer? Hos Nedschroef Fasteners får du möjlighet att utvecklas i rollen som kvalitetssamordnare!

Vi söker just nu en kvalitetssamordnare som tillsammans med andra duktiga kollegor skall arbeta administrativt med kvalitetssäkring samtidigt som du är en del av det dagliga operativa arbetet.

Du kommer att medverka till att artiklar med rätt kvalitet levereras till kund och du kommer säkerställa att företaget tillhandahåller nödvändig dokumentation. Du kommer Administrera arbetet av godkännande av nya artiklar/leverantörer/processer samt vidta korrigerande åtgärder mot leverantör vid avvikelser i dokumentation, bistå vid granskning av dokumentation, administrera godkännande, hantera uppföljning och arkivering av dokumentation. Du kommer även att vara delaktig i kvalitetsavdelningens arbete vid ändringar så kallade Change Management och bistå vid uppförande och vid underhåll rutiner och instruktioner som berör det egna arbetet. Vidare kommer du att finnas som ett stöd vid hantering och administrering av kundreklamationer och kundproblem.

Tjänsten är en bemanning vilket menas att du kommer bli anställd som konsult av Student Consulting och sedan uthyrd till Nedschroef Fasteners.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en teknisk bakgrund i form av en högskoleingenjörsutbildning eller motsvarande. Du har kunskaper inom ritningsläsning, specifikationer och standarder. Du har god datorvana och behärskar, Word, Excel och Powerpoint obehindrat tillsammans med det svenska och engelska språket. Har du erfarenhet av automotive industrin och/ eller erfarenhet av visst kvalitetsarbete med kännedom om APQP, PPAP, 8D eller andra relevanta kvalitetsverktyg är detta mycket meriterande. Har du också erfarenhet av ISO9001, ISO14001 och ISO/TS 16949 är även detta ett stort plus. Som person är du strukturerad, samarbetsvillig, social och har en inre drivkraft som gör att du kan arbeta självständigt och resultatinriktat. Låter det här som en tjänst för dig? Tveka inte sök idag!

Om arbetsgivaren:

Nedschroef Fasteners har funnits i över hundra år och är verksamma och ledande inom utveckling, tillverkning och leverans av fästelement och specialdelar till bilindustrin över hela världen. Vi finns idag på 26 platser i 14 länder och har ca 2000 anställda med huvudkontor i Helmond, Nederländerna. I Sverige är vi ca 30 anställda och har kontor i Billdal och Södertälje.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se