Kundtjänstmedarbete sökes för kommande uppdrag!

Kundtjänstmedarbete sökes för kommande uppdrag!

Vill du arbeta på en spännande arbetsplats som kundtjänstmedarbetare? Trivs du av att arbeta kommunikativ och är driven? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting lägger nu all vår kraft på flexibel bemanning för att stötta upp samhället och affärs-Sverige med personal inom kundtjänstområdet.

För våra kommande uppdrag söker vi därmed personer som vill arbeta i en social roll inom kundservice. I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att hjälpa kunder via mail, telefon samt chatt. Din roll kommer vara en central och viktig del i företaget och du bidrar med stöttning och hjälp.

Du kommer inom dessa typer av uppdrag att arbeta som konsult och vara anställd av oss på StudentConsulting och sitta hos våra kunder i Stockholm. Arbetstiderna kommer att variera beroende på uppdrag men är i första hand förlagda på vardagar, kontorstider. Våra kunder erbjuder oftast flextider och möjlighet till att arbeta hemifrån. Våra rekyrterare kommer att kontakta dig vid behov och då kommer mer information att ges.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har studerat någon form eftergymnasial utbildning, alternativ har arbetat något år inom kundtjänst eller i serviceyrket. Du skriver och talar flytande svenska samt engelska.
Som person är du pedagogisk, snabblärd, flexibel och arbetar för att göra kunden nöjd och har en lugn framtoning. Du ska vara relationsskapande, driven och ha en vilja av att utvecklas.
Du är även noggrann som effektiv och gillar att arbeta under tidspress samt klara att hantera flera system samtidigt. Vi ser även att du är engagerad, ansvarsfull och gillar att jobba i team.
Vidare har du erfarenhet av kundbemötande av något slag sedan innan.

Passar beskrivningen in på dig? Skicka in din ansökan direkt! Vi jobbar med löpande intervjuer och urval och tillsätter våra uppdrag så snart vi hittat rätt kandidat för tjänsten.

Sökord: kundtjänstmedarbetare, service, kundkontakt, heltid

Sökord: kundtjänstmedarbetare, service, kundkontakt, heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 25 maj 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com