Kundtjänstmedarbetare sökes till Epassi

Kundtjänstmedarbetare sökes till Epassi

Vill du arbeta i en kundorienterad roll med högt tempo? Är du effektiv, lösningsorienterad och tycker om att hjälpa andra? Läs vidare, då har vi ett uppdrag för dig!

Information om uppdraget:

Epassi är Nordens ledande mobilbetalningslösning för personalförmåner och har idag mer än 1,5 miljoner användare, varav 595 000 av dem i Sverige. Epassis syfte är att boosta välbefinnande i vardagen och gör detta genom en app där olika erbjudanden kombineras.

Vi söker flera kundtjänstmedarbetare för att stötta upp vår avdelning i ett pågående projekt under slutet av året. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att hantera inkommande ärenden från slutanvändare och kunder via mail och telefon samt posthantering. Du kommer att arbeta i ett härligt team med stark laganda i en miljö med god struktur och hög målsättning.

Du kommer att vara anställd som konsult hos StudentConsulting, och arbeta på uppdrag hos oss på Epassi. Arbetstiderna är förlagda vardagar kl. 8-17, där uppdraget startar i mitten av december och ca 4 veckor framåt. Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Julia, på julia.edholm@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en avklarad gymnasieutbildning. Har du erfarenhet av arbete inom kundtjänst eller liknande sedan tidigare är det meriterande. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har en god kommunikationsförmåga, samt även god system- och datavana. Som person är du serviceminded, fokuserad, stresstålig och självgående i ditt arbetssätt. I rollen är det viktigt att vara lösningsorienterad och motiveras av att arbeta gentemot tydliga deadlines. Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 14 dec 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com