Kundtjänstmedarbetare sökes på heltid till SUEZ Recycling i Saltsjö- boo!

Kundtjänstmedarbetare sökes på heltid till SUEZ Recycling i Saltsjö- boo!

Är du en serviceinriktad och social person? Vill du arbete som kundtjänstmedarbetare på ett företag inom miljö- och återvinningsbranschen? Då har vi uppdraget för dig!

Information om uppdraget:

SUEZ Recycling AB (fd Sita) är ett av landets ledande företag inom återvinning och avfallshantering. Med sina 1100 medarbetare, 66 lokalkontor och egna behandlingsanläggningar erbjuder de effektiva, miljöriktiga lösningar med fokus på nytänkande och långsiktig hållbarhet. Nu söker vi en kundtjänstmedarbetare på heltid som vill arbeta hos SUEZ Recycling i Saltsjö-Boo.

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta inom tjänsten container, bygg och storsäck och kommer huvudsakligen arbeta med följande arbetsuppgifter:
  • Inkommande samtal och svara på kunders frågor
  • Orderhantering och orderuppföljning
  • Fakturafrågor över telefon och mail
Tjänsten är ett konsultuppdrag som beräknas starta omgående vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och arbetar hos SUEZ Recycling vars kontor ligger i Saltsjö-Boo. Denna tjänst är på heltid med arbetstider måndag - torsdag 07.30-16.30 och fredag 07.00-16.00. Detta uppdrag inleds med en provanställning på 6 månader och beräknas löpa vidare till årsskiftet 2021.

Detta söker vi:

Vi söker dig som minst har en gymnasial utbildning. Har du tidigare arbetat som kundtjänstmedarbetare är detta meriterande för tjänsten men inget krav. Som person ser vi att du är serviceminded, lösningsorienterad och noggrann då du har lätt för att sätta dig in i nya uppgifter och är självgående i ditt arbetssätt. Vidare är du social och har lätt för att skapa goda kontakter. Vi söker dig som är stresstålig och trivs att arbeta när det händer mycket. För att passa in i denna tjänst är det viktigt att du drivs av eget ansvar och är nyfiken för att snabbt kunna lära dig arbetsuppgifterna. Vi söker dig som är och tycker om att arbeta med telefon som redskap.

Låter detta som en beskrivning av dig? Ansök redan idag då urval sker löpande!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 26 feb 2020 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com