Kundtjänstmedarbetare sökes för korttidsuppdrag i centrala Stockholm!

Kundtjänstmedarbetare sökes för korttidsuppdrag i centrala Stockholm!

Vill du arbeta i en administrativ roll med högt tempo kantad av noggrannhet? Är du analytisk, har ett öga för detaljer och är serviceminded? Då har vi en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är Nordens ledande mobilbetalningslösning för personalförmåner och har idag mer än 1,5 miljoner användare i Norden - 595 000 av dem i Sverige.

De söker nu kundtjänstmedarbetare för att stötta upp deras avdelning. De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer vara att hantera inkommande ärenden och kvitton gällande friskvård. Du kommer arbeta i en miljö i högt tempo. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
  • Granska och godkänna friskvårdskvitton
  • Kvittohantering
  • Administration
  • Hantera kundtjänstärende per telefon och mail vid behov
Du kommer att arbeta som konsult hos oss på StudentConsulting, vilket innebär att du är anställd via oss men arbetar hos vår kund. Du kommer bli en del av ett litet men tajt kundtjänstteam där man ställer upp för varandra. Arbetstiderna är förlagda heltid 8-17, där uppdraget förväntas starta upp i mitten på december och löpa på en månad framåt, med viss chans till förlängning därefter. Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Julia, på julia.edholm@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en avklarad gymnasieutbildning. Har du erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare är det meriterande och du talar och skriver svenska obehindrat. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kundtjänst sedan tidigare med en god kommunikationsförmåga. Du räds inte för att tala i telefon med olika kunder. Du har även en god system- och datavana.

Som person är du serviceminded, analytisk och noggrann. Du tycker om att ha många bollar i luften, är stresstålig och självgående i ditt arbetssätt. Du är lösnings- och detaljorienterad och motiveras av att arbeta gentemot tydliga deadlines. I rollen är det viktigt med en administrativ ådra och du drivs av att arbeta rutinbaserat på ett noggrant sätt.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 9 dec 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com