Kundtjänstmedarbetare sökes för direktrekrytering!

Kundtjänstmedarbetare sökes för direktrekrytering!

Är du en problemlösare med hög känsla för service och kundvård? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund tillhandahåller tjänster till företag i syfte att främja kundlojalitet och hjälpa företag att förbättra sina kundrelationer med hjälp av deras lojalitetslösning. Företaget tillhandahåller även företagssupport till sina anslutna partners och medlemssupport till sina anslutna medlemmar. Gentemot sina medlemmar erbjuder vår kund shoppingsförmåner där medlemmar får cashback och samlar in poäng när de shoppar hos anslutna företag online och i butik. Till deras kontor i centrala Stockholm söker vi nu en kundtjänstmedarbetare på heltid.

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du hantera inkommande ärenden över både mail, telefon och chatt. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta support i användandet, reklamationshantering samt vara behjälplig vid frågor kopplat till kundernas shoppingförmåner.

Omfattning:
Tjänsten är ett vikariat på 1 år med start i slutet av mars, med chans till förlängning. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer bli anställd av vår kund. Tjänsten är på heltid med kontorstider och arbetet sker på deras kontor i centrala Stockholm.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst en gymnasialutbildning, eftergymnasial utbildning är meriterande. För att vara aktuell för tjänsten ska du ha tidigare erfarenhet inom servicebranschen och telefonvana.
  • Du ska ha god förmåga att bemöta kunder och som person ser vi att du är serviceminded, arbetsvillig och omtänksam.
  • Du har lätt för att lära och trivs med att arbeta i ett litet team. Det är även av vikt att du är analytisk och trivs att hantera flera bollar i luften då många frågor är kopplade till medlemmarnas shoppingförmåner.
  • Du har god kommunikativ förmåga och behärskar både svenska och engelska flytande då koncernspråket är engelska.
  • Det är ett krav att du har god datorvana och kan hantera Officepaketet, tidigare erfarenhet i CRM-system är starkt meriterande.
Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag, då intervjuer sker löpande!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se