Kundtjänstmedarbetare på heltid sökes omgående till kund i Kista!

Kundtjänstmedarbetare på heltid sökes omgående till kund i Kista!

Har du tidigare erfarenhet av en kundtjänstroll med hög känsla för service och kundvård? Då är det dig vi letar efter!

Information om uppdraget:

Till vår kund i Kista söker vi nu en kundtjänstmedarbetare på heltid till och med 31 januari, med chanser till förlängning. I rollen kommer du tillhöra en kundserviceavdelning och hantera kundärenden både över mail och telefon. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta order- och reklamationshantering samt vara behjälplig vid frågor kopplat till leverans, faktura eller övriga produktfrågor.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd till vår kund i Kista. Vi söker dig som är tillgänglig för heltid omgående till om med 31 januari, med chans till förlängning.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du har erfarenhet från servicebranschen och telefonvana. Som person ser vi att du är serviceminded, lättlärd och ansvarstagande. Du har en god kommunikativ förmåga och behärskar svenska och engelska väl, både i tal och skrift. Du är orädd att hjälpa till där det behövs och har en vilja att lära. Det ett krav att du har god datorvana och kan hantera Officepaketet. Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag, då intervjuer sker löpande!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se