Kundtjänstmedarbetare med tekniskt intresse sökes till kund i Stockholm!

Kundtjänstmedarbetare med tekniskt intresse sökes till kund i Stockholm!

Har du djup kunskap och intresse för elektronik och trivs i en roll med kundkontakt? Då har vi nu rollen för dig!

Information om uppdraget:

Till en internationell koncern med verksamhet över hela världen söker vi till den svenska säljorganisationen ytterligare en medarbetare. Vår kund tillhandhåller elektronikprodukter, förnödenheter och teknisk information för den professionella marknaden på ett snabbt, tillförlitligt och enkelt sätt. De är representerade av återförsäljare i 10 europeiska länder och en av de största katalogdistributörerna av elektronik i norra Europa. Till deras tekniska supportteam söker vi nu en kundtjänstmedarbetare som besvarar företagets kunders tekniska frågor på sortimentet med över 150 000 artiklar inom elektronik.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Besvara frågor om våra produkter
  • Utifrån kundens behov föreslå produkter
  • Ta emot order på hela produktsortiment
  • Merförsäljning
Omfattning:
Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du blir anställd direkt av vår kund. Tjänsten är på heltid med arbetstider måndag - fredag, kl. 8.00-17.00. Uppdraget beräknas starta omgående och löper under hösten med chans till förlängning.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du har genomgått en gymnasieutbildning inom exempelvis: El, tele, teknisk utbildning alternativt genom arbetslivserfarenhet förvärvat din tekniska kompetens. Du som söker tjänsten behöver ha en bred kunskap eller intresse för elektronik och komponenter. I rollen är det ett krav att du behärskar både svenska och engelska då du i det dagliga arbetet kommer att använda dig av telefon, mejl och chatt.

Låter denna tjänst som något för dig? Ansök redan idag då urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com