Kundtjänstmedarbetare inom Bank & Finans!

Kundtjänstmedarbetare inom Bank & Finans!

Har du en bakgrund inom kundtjänst och besitter en god servicevana? Drivs du av uppsatta resultat och kundkommunikation? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund är en enhet inom ett av världens största IT- och affärstjänsteföretag som tillhandahåller diverse bank- och kortrelaterade tjänster till företag över hela världen. Till deras kundtjänstteam söker vi nu en kundtjänstmedarbetare på heltid med start omgående.

I rollen som kundtjänstmedarbetare arbetar du med att hantera inkommande samtal, mail och brev från kunder till olika nordiska banker i varierande ärenden, bland annat gällande betal- och kreditkort, konton och krediter, erbjudanden, funktioner och felanmälan. Du ingår i ett dagsteam på 8 personer som tillsammans med ytterligare 14 deltids- och nattarbetare arbetar med ett stort kundfokus för att nå uppsatta mål och utveckla verksamheten. Som kundtjänstmedarbetare inom enheten förväntas du kunna driva ärenden till slutet och ansvarar även för en del administrativa uppgifter som bland annat rör bedrägeribevakning, ändringar i befintliga konton och granskning samt registrering av ansökningar. I rollen arbetar du nära specialistkollegor som du hänvisar en del ärenden vidare till. Under 2021 arbetar kunden även på att implementera en chattfunktion som du kan få komma att vara med och starta upp och använda i kontakt med kunderna.

Detta är ett konsultuppdrag på heltid med beräknad start omgående enligt överenskommelse, vilket innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting och arbetar på vår kunds kontor i Kista. För denna tjänst tillämpas 6 månaders provanställning med chans till förlängning. Arbetstiderna är förlagda på 4 veckors rullande tidschema och under rådande läge varierar arbetstiderna mellan 07.00 - 18.00. På sikt kan arbetstiderna variera mellan 07.00 - 21.15 samt 1 helg/månad vilket förutsätter att du är flexibel till olika arbetstider. Vid uppstart ges en introduktion på kundens kontor och på sikt ges möjlighet till distansarbete.

Detta söker vi:

Vi söker gärna dig som har erfarenhet av att arbeta inom kundserviceinriktade yrken eller i direktkontakt med kunder. Krav för denna tjänst är att du som söker besitter erfarenhet inom bank- och finans och har en god telefonvana. Har du flerårig erfarenhet som kundtjänstmedarbetare inom telekom, bank & finans- eller kortbranschen är detta meriterande men inget krav. För att passa in i denna tjänst är du självgående, ansvarsfull och flexibel samt besitter en god servicevana då du är mån om att bidra till ett bra samarbete, såväl i team som i kundkontakt. Vidare har du en god systemvana och föredrar att arbeta med siffror i Excel samt talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska. Vi söker en metodisk och utåtriktad kundtjänstmedarbetare som drivs av att arbeta med uppsatta resultatmål i en organisation med förändringar.

Passar beskrivningen in på dig? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 1 mars 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com