Kundservicemedarbetare/kundtjänstmedarbetare sökes för rekrytering!

Kundservicemedarbetare/kundtjänstmedarbetare sökes för rekrytering!

Vill du arbeta med service och som kundservicemedarbetare/kundtjänstmedarbetare? Vill du vara med på en spännande resa i ett växande företag? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en Kundservicemedarbetare till 24Storage. 24Storage-koncernen grundades 2015 och har närmare 5 500 förrådsutrymmen fördelade på tretton anläggningar på åtta orter runt om i Sverige. Grundarna av bolaget har varit bidragande till att utveckla flera av de ledande selfstorageaktörerna i Europa, däribland Shurgard.

I rollen som Kundservicemedarbetare är du en viktig resurs i företagets försäljningsorganisation och kundernas första kontakt. Detta är en bred tjänst och dina arbetsuppgifter kommer att innefatta områdena service, försäljning och administration. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:
  • Du hanterar inkommande telefon- och videosamtal från 24Storage kiosker som står på deras obemannade anläggningar.
  • Du svarar i chatt och svarar löpande på mail.
  • Du hanterar och administrerar kundärenden via telefon och webb.
Tjänsten är en direktrekrytering till 24Storage vilket innebär att du blir anställd av vår kund, StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Du kommer att arbeta 40h/vecka, arbetstiden är förlagd under vardagar och variera mellan 08.00 - 20.00 och på helger 10.00 - 16.00, helgarbete förkommer ca två gånger i månaden. Tillsättning sker så snart vi har hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten har du fullständiga gymnasiebetyg. Du tycker om det affärsmässiga och har erfarenhet av service och försäljning sedan tidigare, gärna som kundtjänstmedarbetare, butikssäljare eller motsvarande. Som person är du ansvarstagande, driven och flexibel. Du trivs i ett klimat där det händer mycket och i en organisation där nya idéer och förbättringsförslag välkomnas. Vidare är du serviceminded, prestigelös samt har en positiv inställning och ett eget driv. Du talar och skriver svenska obehindrat samt har god datakunskap. Vill du vara med på en spännande resa med ett växande företag? Ansök redan idag! Vid frågor, maila ansvarig rekryterare på elin.johansson@studentconsulting.com
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se