Kundmottagare på deltid sökes till Hertz Arlanda

Kundmottagare på deltid sökes till Hertz Arlanda

Brinner du för service och vill jobba i en internationell miljö med goda utvecklingsmöjligheter? Är du även studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Hertz är en av världens största biluthyrningsfirmor och har en stor station på Arlanda där affärsresenärer och turister från både Sverige och utlandet hämtar och lämnar sina hyrbilar på väg till och från flygplatsen.

I rollen som kundmottagare arbetar du med att ta emot företagets kunder, rekommendera passande bilar och produkter samt boka in beställningarna i företagets affärssystem.

Kundkontakt sker såväl på svenska som på engelska, ett gott servicesinne och god engelska är därför ytterst viktigt. Då Hertz har många besökare, krävs det en god förmåga att arbeta under stressade situationer samt vara behjälplig för flera kunder samtidigt. Det här är en tjänst för dig som tycker om att arbeta nära kund och som kan hålla ett högt tempo i arbetet och samtidigt leverera med god kvalité.

Tjänsten beräknas att starta i april månad och är på deltid. Arbetstiderna är främst under dagtid men kan variera mellan stationens öppettider som är 06.00-24.00 under alla veckans dagar, därmed krävs det att du är flexibel. Detta är en bemanning vilket innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting men jobba ute hos vår kund i Arlanda.

Detta söker vi:

För att söka tjänsten kräver vi att du uppfyller följande kriterier:
  • Studerar eller arbetar vid sidan av minst 50% och kan intyga detta
  • Innehar B-körkort
  • Talar svenska och engelska obehindrat
  • Är serviceinriktad, utåtriktad och stresstålig
  • Har erfarenhet från servicebranschen, gärna inom försäljning och/eller kundmottagande
  • Är flexibel och kan ta dig till Arlanda oavsett tid på dygnet då passen kan börja tidiga mornar och pågå till sena kvällar.
Det är meriterande om du behärskar ytterligare språk eller har tidigare erfarenhet i motsvarande roll.

Är du den vi söker? Skicka då din ansökan redan idag! Vi tillsätter tjänsten så snart vi har hittat rätt kandidat.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 24 feb 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com