Kredithandläggare sökes till internationellt bolag!

Kredithandläggare sökes till internationellt bolag!

Har du fingertoppskänsla gällande siffror och ekonomi? Är du även driven och vill leverera service i världsklass? Då har vi uppdraget som kredithandläggare för dig.

Information om uppdraget:

Som kredithandläggare ingår du i ett tight team där du kan bolla dina funderingar och idéer med dina kollegor samtidigt som du har stort eget ansvar över dina arbetsuppgifter. Här trivs dem som tycker samarbete är viktigt men likaså har ett driv för att utvecklas, både självständigt och tillsammans med företaget.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat
  • Kreditbedömningar mot företagskunder
  • Ansvara över processer som innehåller bedömningar och analyser kring krediter
  • Sätta upp avtalsförslag
  • Kundbesök
  • Följa uppsatta riktlinjer och mål
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av vår kund. Företaget ligger i fräscha lokaler i Stockholm, beläget nära både tunnelbana- och bussförbindelser. Arbetet är på heltid där kontorstider tillämpas. Tjänsten beräknas starta så snart vi hittat rätt person.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi men det är inget krav. Vidare har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Du har arbetat som kredithandläggare där det är mediterande om du har erfarenhet av bilfinansiering samt om du har arbetat med någon typ av Service eller B2B.
Du som person är nyfiken och driven att lära dig. Här gäller det att både ekonomi och service ligger dig nära hjärtat. Vidare ser vi att du är en ansvarstagande problemlösare som vill dela med dig av dina kunskaper. Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift samt har goda kunskaper i svenska och engelska.

Känns du som rätt person för rollen? Sök då tjänsten redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com